ترامپ:
توافق آتشبس غزه ممکن است طی ۴۸ ساعت اعلام شود
رئیسجمهور آمریکا اعلام کرد مذاکرات طرح واشنگتن برای پایان جنگ غزه به مراحل پایانی رسیده و ظرف دو روز آینده احتمال اعلام توافق آتشبس وجود دارد.

، دونالد ترامپ، رئیسجمهور ایالات متحده، در گفتوگو با وبگاه خبری آکسیوس ابراز امیدواری کرد که توافق آتشبس در غزه ظرف ۴۸ ساعت آینده اعلام شود. وی گفت مذاکرات بر سر طرح ادعایی واشنگتن برای پایان دادن به جنگ غزه اکنون «در مراحل پایانی» قرار دارد و افزود: «اگر این کار را انجام دهیم، روز بزرگی برای اسرائیل و خاورمیانه خواهد بود. این اولین فرصت واقعی برای صلح در خاورمیانه خواهد بود.»
ترامپ در مصاحبه تلفنی با باراک راوید خبرنگار آکسیوس، با اشاره به نقش عربها در این طرح گفت: «همکاری کشورهای عربی فوقالعاده بوده و حماس نیز با آنها همراه است. حماس احترام زیادی برای جهان عرب قائل است و جهان عرب خواهان صلح است.»
باراک راوید که در کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی سخن میگفت، اعلام کرد ترامپ امیدوار است پس از دیدارش با بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی در کاخ سفید، توافق نهایی را در جلسه روز دوشنبه یا نهایتاً روز بعد اعلام کند.
ارسال نظر