English

پاشینیان از توافق صلح تاریخی قفقاز گزارش داد

نیکول پاشینیان در مجمع عمومی سازمان ملل از برقراری صلح میان ارمنستان و آذربایجان خبر داد و نقش دونالد ترامپ را در این روند «بسیار تعیین‌کننده» خواند.

نیکول پاشینیان
به گزارش خبرگزاری موج

 ، نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان شامگاه شنبه در جریان سخنرانی خود در هشتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد از برقراری صلح میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان خبر داد و گفت: «خوشحالم که به همه جامعه بین‌المللی اعلام می‌کنم روندی که غیرممکن به نظر می‌رسید، حالا محقق شده است.»

وی نقش دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، را در این توافق «بسیار تعیین‌کننده» دانست و افزود: «فداکاری و پشتکار ترامپ ممکن ساختن آنچه غیرممکن بود را رقم زد.»

طبق گزارش خبرگزاری آرمن پرس، پاشینیان با اشاره به اقدام مشترک خود و الهام علی‌اف، رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان، گفت: «ما ترامپ را برای جایزه صلح نوبل نامزد کرده‌ایم، زیرا از نزدیک دیده‌ایم که او واقعا به ایده صلح پایبند است.»

نخست‌وزیر ارمنستان در بخش دیگری از سخنانش به روابط ارمنستان و ترکیه پرداخت و تعاملات مثبت خود با رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور این کشور را «بی‌سابقه» توصیف کرد. او اظهار داشت که این دیدارها به‌طور منظم و با سطح اعتماد رو به رشد ادامه دارد و امیدوار است که این مسیر به برقراری روابط رسمی و بازگشایی کامل مرزهای بین‌المللی دو کشور منجر شود.

پاشینیان همچنین از برقراری روابط دیپلماتیک با پاکستان و عربستان سعودی خبر داد و تاکید کرد که این تحولات نشانگر گسترش همکاری‌های بین‌المللی و فرصت‌های تازه برای ارمنستان در سطح جهانی است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه