سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

هاآرتص:

حمایت مردمی از اسرائیل در آمریکا به کمترین سطح تاریخ رسید

نظرسنجی جدید دانشگاه کانکتیکات آمریکا نشان می‌دهد سطح حمایت از رژیم صهیونیستی در ایالات متحده به پایین‌ترین حد تاریخی خود رسیده و جنگ غزه عامل اصلی این تغییرات است.

ترامپ و نتانیاهو
به گزارش خبرگزاری موج

 نتایج یک نظرسنجی تازه دانشگاه کانکتیکات آمریکا بر اساس داده‌های جمع‌آوری‌شده از ۱۲۷۶ رای‌دهنده بین ۱۸ تا ۲۱ سپتامبر ۲۰۲۵، نشان می‌دهد حمایت مردمی از رژیم صهیونیستی در ایالات متحده با کاهش بی‌سابقه مواجه شده و به کمترین سطح تاریخی رسیده است. تنها ۴۷ درصد شرکت‌کنندگان گفته‌اند حمایت از اسرائیل در راستای منافع ملی آمریکا است، در حالی که ۴۱ درصد مخالف و ۲۱ درصد بی‌نظر بوده‌اند.

این تحول بزرگ در افکار عمومی در مقایسه با نظرسنجی دسامبر ۲۰۲۳ قابل توجه است؛ آن زمان ۶۹ درصد آمریکایی‌ها موافق حمایت از رژیم صهیونیستی بودند و تنها ۲۳ درصد مخالف بودند.

نظرسنجی کانکتیکات همچنین نشان داد که ۴۹ درصد دیدگاه منفی نسبت به «بنیامین نتانیاهو» دارند و فقط ۲۱ درصد رویکرد مثبتی به او دارند. اعتماد به دولت ترامپ در مدیریت بحران فلسطین–اسرائیل نیز کاهش یافته و ۵۶ درصد پاسخ‌دهندگان با جنگ غزه مخالف‌اند، در حالی که تنها ۳۱ درصد رضایت دارند.

نتایج با یافته‌های دانشگاه مریلند و گزارش موسسه گالوپ هم‌خوانی دارد؛ طبق گالوپ، ۵۰ درصد رای‌دهندگان معتقدند رژیم صهیونیستی در غزه مرتکب کشتار جمعی شده است، آماری که در میان دموکرات‌ها و جوان‌ترها بالاتر ثبت شده و شکاف حزبی را آشکار کرده است.

بر اساس این داده‌ها، تنها ۳۲ درصد آمریکایی‌ها موافق افزایش کمک‌های نظامی به اسرائیل هستند و ۶۰ درصد مخالف‌اند. در اروپا نیز، نظرسنجی آلمان نشان می‌دهد ۶۵ درصد شهروندان با اعمال محدودیت صادرات سلاح به اراضی اشغالی موافق‌اند، نشانه‌ای از گسترش نگرانی‌های بین‌المللی نسبت به استمرار جنگ غزه.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه