English

صنعا میزبان نخستین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله

پایتخت یمن امروز صحنه تجمع گسترده مردمی و سیاسی برای بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله، دبیرکل سابق حزب‌الله لبنان، بود.

صنعا
به گزارش خبرگزاری موج

، مردم و مقامات یمن امروز در مراسمی باشکوه در صنعا، نخستین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله، دبیرکل سابق حزب‌الله لبنان، را گرامی داشتند. این مراسم با حضور گسترده شخصیت‌های سیاسی و مذهبی برگزار شد و شرکت‌کنندگان وفاداری خود را به مسیر مقاومت و جهاد ابراز کردند.

«محمد مفتاح»، سرپرست نخست‌وزیری یمن، در سخنانی گفت ترور نصرالله هزینه‌ای بالغ بر ۱۰ تریلیون دلار بر دشمنان وارد کرده است، از جمله بودجه‌هایی که برخی کشورهای شورای همکاری خلیج فارس برای پیشبرد اهداف صهیونیستی اختصاص دادند. او همچنین از ناکامی رژیم اسرائیل در تجاوز اخیر به صنعا و تلاش نافرجام آن برای فراری دادن مزدورانش خبر داد.

«فواد ناجی»، عضو انجمن علمای یمن، تأکید کرد که یمنی‌ها هرگز مواضع شهید اسلام و انسانیت را فراموش نخواهند کرد، به‌خصوص ایستادگی او در روزهایی که یمن تحت تجاوز قرار گرفت.

«حسین حزب»، عضو کمیته عمومی کنگره عمومی خلق یمن، نیز یادآور شد که حزب‌الله توانست خاک لبنان را آزاد کند؛ موفقیتی که هیچ یک از ارتش‌های کشورهای عربی نتوانست به آن دست یابد. وی بر ادامه مسیر نصرالله و حفظ رویکرد جهادی تأکید کرد.

شرکت‌کنندگان این مراسم روحیه وفاداری به مقاومت را تجدید و پیام اتحاد در برابر پروژه صهیونیستی را به جهان مخابره کردند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه