English

نشست ویژه طالبان در قندهار برای بررسی آینده پایگاه بگرام

منابع افغانستانی اعلام کردند رهبر طالبان مسئولان ارشد این گروه را برای نشست ویژه در قندهار درباره پایگاه هوایی بگرام فراخوانده است، همزمان با افزایش فشارهای آمریکا برای دسترسی دوباره به این پایگاه راهبردی.

رهبر طالبان
به گزارش خبرگزاری موج

، شبکه المیادین به نقل از منابع افغانستانی اعلام کرد که «هبت‌الله آخندزاده»، رهبر طالبان، مسئولان ارشد این گروه را برای نشستی ویژه در قندهار درباره پایگاه هوایی بگرام فراخوانده است. این پایگاه که در استان پروان واقع شده، پیش‌تر بزرگ‌ترین مرکز عملیات نظامی آمریکا و نیروهای خارجی در افغانستان بوده است.

منابع مذکور افزودند که این نشست در روزهای آینده برگزار خواهد شد و رهبر طالبان تأکید کرده است که همه رهبران ارشد باید در آن حاضر باشند. آخندزاده پیشتر موضوع درخواست «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای بازپس‌گیری بگرام را با چند وزیر و رئیس دادگاه عالی طالبان مطرح کرده بود اما اکنون تمایل دارد این مسئله را به شکل گسترده‌تری بررسی کند.

ترامپ در کنفرانس خبری مشترک با «کر استارمر» نخست‌وزیر انگلیس، مدعی شد که قصد بازگرداندن پایگاه بگرام به کنترل آمریکایی‌ها را دارد و این پایگاه تنها «یک ساعت با جایی که چین سلاح‌های هسته‌ای خود را می‌سازد» فاصله دارد. او همچنین در پستی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» به افغانستان هشدار داد که در صورت عدم بازگرداندن بگرام، «اتفاق‌های بدی» رخ خواهد داد.

در همین حال، «زلمی خلیل‌زاد» نماینده پیشین آمریکا در امور افغانستان نیز احتمال استفاده مجدد از پایگاه بگرام برای عملیات مشترک ضدتروریسم با طالبان را مطرح کرده است؛ مسئله‌ای که می‌تواند معادلات امنیتی و سیاسی منطقه را متحول کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه