سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

ناوگان دریایی ایتالیا و اسپانیا برای محافظت از کاروان کمک به غزه اعزام شد

ایتالیا و اسپانیا برای حفاظت از ناوگان جهانی صمود، کشتی‌های نیروی دریایی خود را به مدیترانه اعزام کردند، پس از آنکه پهپادهای اسرائیلی این کاروان امدادی را هدف گرفتند.

غزه
به گزارش خبرگزاری موج

،  پس از حمله پهپادی به ناوگان جهانی صمود در مدیترانه، دولت‌های ایتالیا و اسپانیا اعلام کردند که کشتی‌های جنگی خود را برای حفاظت از این کاروان به این منطقه اعزام کرده‌اند. حملات، شامل پرتاب بمب‌های «فلش‌بنگ» و اشیای ناشناس بر روی قایق‌ها و مسافران بود که با پارازیت رادیویی گسترده همراه شد.

این ناوگان امدادی، متشکل از نزدیک به ۵۰ قایق غیرنظامی حامل کمک‌های بشردوستانه، با هدف شکستن محاصره دریایی نوار غزه توسط اسرائیل در آب‌های بین‌المللی حرکت می‌کند. دو قانونگذار چپ‌گرای ایتالیا، فعالان حقوق بشر، وکلا، خبرنگاران و گرتا تونبرگ فعال محیط زیست سوئدی در میان شرکت‌کنندگان هستند.

«پدرو سانچز» نخست‌وزیر اسپانیا، ضمن حضور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، گفت که کشورش یک ناو جنگی از کارتاخنا اعزام خواهد کرد تا در صورت نیاز به عملیات نجات اقدام کند. او بر لزوم احترام به قوانین بین‌المللی و حق دریانوردی امن شهروندان ۴۵ کشور شرکت‌کننده در این ماموریت تأکید کرد.

«آنتونیو تاجانی»، وزیر خارجه ایتالیا، با محکومیت حملات شبانه علیه این ناوگان، از سفارت کشورش در تل‌آویو خواسته اطلاعات کامل جمع‌آوری کرده و بار دیگر از دولت اسرائیل تضمین حفاظت مطلق از پرسنل حاضر را مطالبه کند. وزارت خارجه ایتالیا پیش‌تر به اسرائیل هشدار داده بود که هرگونه عملیات باید مطابق قوانین بین‌المللی و اصل احتیاط انجام شود.

ناوگان جهانی صمود در بیانیه‌ای اعلام کرد که تاکتیک‌های ارعاب اسرائیل موفق نخواهد شد و از کشورهای عضو سازمان ملل خواست تا موضوع حملات را در مذاکرات مجمع عمومی مطرح کنند. تونبرگ نیز اظهار داشت که پهپادها هر شب ناوگان را تعقیب می‌کنند و خطرات پیش‌روی شرکت‌کنندگان به پای تهدیدات دائمی مردم غزه نمی‌رسد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه