سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

کایا کالاس از جزئیات تحریم تجاری اتحادیه اروپا علیه اسرائیل گفت

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از طرح تعلیق بخش تجاری توافقنامه همکاری با اسرائیل و بازگرداندن تعرفه‌های گمرکی خبر داد.

کایا کالاس ، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا
به گزارش خبرگزاری موج

،   کایا کالاس  مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپادر گفت‌وگو با یورونیوز جزئیات طرح تحریم تجاری علیه رژیم صهیونیستی را تشریح کرد. او خواستار حمایت کشورهای عضو از پیشنهاد تعلیق مفاد تجاری توافقنامه همکاری میان بروکسل و تل‌آویو شد.

کمیسیون اروپا پیش‌تر به دلیل ادامه تجاوز اسرائیل به غزه، پیشنهاد بازگرداندن تعرفه‌های گمرکی بر بخشی از کالاهای وارداتی و صادراتی را مطرح کرده بود. کالاس با اشاره به حجم ۴۲.۶ میلیارد یورویی تجارت با اسرائیل گفت: ۳۷ درصد این مبادلات مشمول رفتار ترجیحی است و لغو آن هزینه قابل توجهی برای تل‌آویو به همراه خواهد داشت.

او تأکید کرد این تصمیم نیازمند توافق اکثریت واجد شرایط در اتحادیه و به ویژه حمایت یکی از کشورهای بزرگ اروپایی مانند آلمان یا ایتالیا است. اتحادیه اروپا اعلام کرده که فردا تحریم‌های جدیدی علیه رژیم صهیونیستی به تصویب خواهد رسید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه