سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

نخست‌وزیر پاکستان از تشکیل کارگروه عربی–اسلامی علیه اسرائیل حمایت کرد

نخست‌وزیر پاکستان در نشست سران عربی و اسلامی، خواستار تعلیق عضویت رژیم صهیونیستی در سازمان ملل و تشکیل کارگروهی مشترک برای مقابله با اقدامات این رژیم شد.

دیدار نخست وزیر پاکستان با رهبر انقلاب اسلامی
به گزارش خبرگزاری موج

، شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان در سخنرانی خود در نشست اضطراری سران کشورهای عربی و اسلامی که با محور بررسی حمله رژیم صهیونیستی به قطر برگزار شد، خواستار تعلیق عضویت این رژیم در سازمان ملل متحد شد.

وی تاکید کرد: حمله اخیر به قطر نقض صریح و آشکار حاکمیت ملی این کشور و نمونه‌ای از بلندپروازی‌های سلطه‌جویانه اسرائیل است.

شریف ضمن ابراز همبستگی کامل با دوحه، این اقدام را شدیداً محکوم کرد و افزود: جهان امروز شاهد کشتار جمعی بی‌رحمانه‌ای است که مردم بی‌دفاع نوار غزه در معرض آن قرار دارند. نخست‌وزیر پاکستان با اشاره به ضرورت اقدام مشترک کشورهای اسلامی برای متوقف کردن تجاوزات، از تشکیل کارگروه عربی و اسلامی با هدف اتخاذ تدابیر مؤثر علیه رژیم صهیونیستی استقبال کرد.

او همچنین بر لزوم تلاش بین‌المللی برای تحقق راهکار دو دولتی در مسئله فلسطین تاکید کرد و تعلیق عضویت اسرائیل در سازمان ملل را گامی مهم در مسیر مهار اقدامات این رژیم دانست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه