English

۳۱ فعال رسانه‌ای در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به صنعاء جان باختند

رسانه‌های یمنی اعلام کردند که در حمله اخیر رژیم صهیونیستی به پایتخت یمن، ۳۱ خبرنگار و فعال رسانه‌ای به شهادت رسیده‌اند.

۳۱ فعال رسانه‌ای در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به صنعاء جان باختند
به گزارش خبرگزاری موج

،  روزنامه‌های «۲۶ سپتامبر» و «ال یمن » گزارش دادند که در حمله اخیر رژیم صهیونیستی به پایتخت یمن، ۳۱ خبرنگار و فعال رسانه‌ای جان خود را از دست دادند.

این حمله مرگبار، چهارشنبه ۱۹ شهریور، استان‌های صنعاء و جوف را هدف قرار داد و بر اساس آمار منتشر شده، ده‌ها غیرنظامی کشته یا زخمی شدند.

منابع خبری یمن اعلام کردند که ۱۰ جنگنده اسرائیلی در این بمباران مشارکت داشتند و بیش از ۳۰ موشک به مناطق مختلف شلیک شد. به گفته این منابع، دفتر چند رسانه محلی نیز در بین ساختمان‌های تخریب‌شده بوده و خبرنگاران هنگام انجام وظیفه خبری به شهادت رسیده‌اند.

مقامات یمنی این اقدام را جنایتی آشکار علیه آزادی رسانه‌ها و مصداق تروریسم دولتی دانسته و خواستار موضع‌گیری فوری سازمان ملل و مجامع بین‌المللی شده‌اند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه