سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

سیفی غریب نخست وزیر الجزایر شد

رئیس‌جمهور الجزایر، سیفی غریب را به‌عنوان نخست‌وزیر جدید تعیین و مأمور تشکیل دولت کرد.

سیفی غریب در الجزایر
به گزارش خبرگزاری موج

، ریاست‌جمهوری الجزایر امروز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که عبدالمجید تبون ، رئیس‌جمهور این کشور، سیفی غریب ، سرپرست پیشین نخست‌وزیری را رسماً به‌عنوان نخست‌وزیر جدید منصوب و مأمور تشکیل دولت کرد.

در این بیانیه جزئیاتی درباره مهلت تشکیل دولت جدید یا میزان تغییرات در ترکیب کابینه ارائه نشده است. سیفی غریب از اواخر اوت ۲۰۲۵، پس از پایان مأموریت ناگهانی نذیر العرباوی، به‌طور موقت هدایت نخست‌وزیری را بر عهده داشت.

العرباوی در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، پس از برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست‌جمهوری و انتخاب مجدد تبون، استعفای دولت خود را به رئیس‌جمهور تقدیم کرده بود و بنا به درخواست تبون، تا تدوین پیش‌نویس قانون مالی سال ۲۰۲۵ در سمتش باقی ماند.

سیفی غریب یک چهره تکنوکرات است که نخستین بار در آبان ۱۴۰۳ وارد کابینه شد و مسئولیت وزارت صنایع و تولیدات دارویی را بر عهده گرفت. او دارای دکترای شیمی فیزیک مواد از دانشگاه باجی مختار در شهر عنابه (شرق الجزایر) است و سابقه طولانی در بخش صنعت دارد.

پیش از این انتصاب، غریب در سمت‌هایی از جمله رئیس هیأت‌مدیره شرکت فولاد الجزایر-قطر فعالیت کرده و نقش پررنگی در توسعه صنعتی این کشور ایفا کرده است. با این انتصاب، انتظار می‌رود کابینه جدید الجزایر با محوریت اقتصاد و صنعت وارد عمل شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه