سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

پکن:

استفاده از زور صلح را برقرار نمی‌کند

چین با هشدار به رژیم صهیونیستی تأکید کرد که خشونت و توسل به زور هرگز امنیت و صلح را به غرب آسیا بازنمی‌گرداند.

نفت چین
به گزارش خبرگزاری موج

، پکن با ارسال پیامی صریح به رژیم صهیونیستی اعلام کرد که خشونت و استفاده از زور نه تنها باعث استقرار امنیت نخواهد شد، بلکه صلح منطقه را نیز به مخاطره می‌اندازد.

لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، روز جمعه در کنفرانسی خبری در پکن گفت: «خشونت هیچ امنیتی برقرار نخواهد کرد و توسل به زور هرگز صلح نمی‌آورد.» وی تأکید کرد: «ما قاطعانه با هرگونه اقدام برای آسیب رساندن به غیرنظامیان و تشدید تنش در غرب آسیا مخالفیم.»

این اظهارات در پاسخ به پرسشی درباره حملات گسترده رژیم صهیونیستی به قطر، یمن، ایران، لبنان و سوریه و همچنین نسل‌کشی در نوار غزه مطرح شد. لین جیان با ابراز نگرانی عمیق از شرایط منطقه، از همه طرف‌ها به ویژه اسرائیل خواست «برای بازگرداندن صلح به سختی تلاش کنند و وارد مذاکرات شوند، نه اینکه اوضاع را بحرانی‌تر سازند.»

در همین زمینه، فو کونگ، فرستاده چین به سازمان ملل، با اشاره به حمله هوایی اخیر اسرائیل به قطر گفت: «پکن قاطعانه با چنین اقدامی مخالف است و آن را قویاً محکوم می‌کند.» او افزود: «تدابیر نظامی و استفاده کورکورانه از زور راه‌حل نیست.»

نماینده چین همچنین بدون نام بردن مستقیم از ایالات متحده اظهار داشت: «برخی مواضع دیرینه کشورهای خارج از منطقه در قبال مسئله خاورمیانه نقش مستقیمی در تداوم این وضعیت دارد.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه