سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

انصارالله:

صهیونیست‌ها در هر نقطه هدف پاسخ یمن خواهند بود

مقامات انصارالله یمن پس از حملات مرگبار به صنعاء و الجوف، رژیم صهیونیستی را به هدف قرار دادن شهرک‌نشینان در هر نقطه جهان تهدید کردند.

جنبش انصارالله یمن
به گزارش خبرگزاری موج

،  جنبش انصارالله یمن در واکنش به حملات هوایی اخیر رژیم صهیونیستی به صنعاء و استان الجوف که منجر به شهادت ۳۵ غیرنظامی و زخمی شدن ۱۳۱ نفر شد، هشدار داد که پاسخ یمن قطعی و برای دشمن «بسیار دردناک» خواهد بود.

نصرالدین عامر، مدیر روابط رسانه‌ای انصارالله، اعلام کرد: «این جنایات بی‌پاسخ نخواهد ماند و ما با هدف قرار دادن شهرک‌نشینان صهیونیست در هر نقطه از جهان، به آن واکنش نشان خواهیم داد.»

به گزارش شبکه «المسیره»، علی الدیلمی، عضو دفتر سیاسی انصارالله، نیز این حملات را «جنایت جنگی فجیع» توصیف و تأکید کرد که این اقدامات با مشارکت مستقیم آمریکا و انگلیس و همراهی برخی دولت‌های عربی انجام شده است. وی افزود این حملات شامل هدف قرار دادن اتوبوس‌های عمومی، منازل مسکونی، مقر روزنامه «۲۶ سپتامبر»، موزه ملی و یک پمپ بنزین در قلب صنعا بوده و نشان‌دهنده ناتوانی دشمن در رویارویی مستقیم با توان نظامی یمن است.

الدیلمی سکوت سازمان ملل و جامعه جهانی را «شراکت در جرم» دانست و گفت: «یمن در کنار غزه و فلسطین باقی خواهد ماند و خون شهدا بدون پاسخ نخواهد ماند.» او همچنین فاش کرد که نیروهای امنیتی یمن چندین سلول وابسته به خارج را که در پی ایجاد آشوب بودند، دستگیر کرده‌اند.

وزارت امور خارجه یمن پیش‌تر هشدار داده بود که رژیم صهیونیستی بهای سنگینی برای این حملات خواهد پرداخت و تجاوزات مکرر به خاک یمن بی‌پاسخ نخواهد ماند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه