English

قطر:

ادعای اطلاع قبلی از حمله اسرائیل بی‌اساس است

وزارت امور خارجه قطر ادعای مطرح‌شده درباره آگاهی این کشور پیش از حمله رژیم صهیونیستی به دوحه را تکذیب کرد و گفت تماس آمریکایی‌ها همزمان با شنیدن صدای انفجار صورت گرفت.

ادعای اطلاع قبلی از حمله اسرائیل بی‌اساس است
به گزارش خبرگزاری موج

،  مشاور نخست وزیر و سخنگوی وزارت امور خارجه قطر، سه‌شنبه شب، ادعای برخی رسانه‌ها درباره آگاهی مقامات این کشور پیش از حمله رژیم صهیونیستی به دوحه را رد کرد.

ماجد بن محمد الانصاری در پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «آنچه درباره اطلاع دادن به دولت قطر پیش از وقوع حمله منتشر شده، نادرست است».

وی توضیح داد: «تماسی که یک مقام آمریکایی با قطر برقرار کرد، همزمان با شنیدن صدای انفجارهای ناشی از حمله رژیم صهیونیستی در دوحه انجام شد».

پیشتر، ارولین لیویت سخنگوی دولت «دونالد ترامپ» در یک نشست خبری در کاخ سفید، بدون محکوم کردن حمله اسرائیل به قطر، اعلام کرد که ارتش آمریکا، رئیس‌جمهور وقت را از حمله مطلع کرده و استیو ویتکاف فرستاده ویژه واشنگتن در امور غرب آسیا نیز به قطر اطلاع داده است.

رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه به اماکن مسکونی اعضای دفتر جنبش حماس در دوحه حمله هوایی کرد و مسئولیت این اقدام را برعهده گرفت. رسانه‌های صهیونیستی اذعان کردند که این حمله با هماهنگی دولت آمریکا و شخص دونالد ترامپ انجام شده، هرچند دفتر نخست‌وزیری رژیم مدعی شد که «عملیات کاملاً مستقل» بوده است.

وزارت امور خارجه قطر در بیانیه‌ای شدیداللحن، این حمله را «جنایتکارانه و بزدلانه» توصیف و تأکید کرد که این اقدام تهدیدی جدی علیه امنیت شهروندان و ساکنان قطر است.

اقدام اسرائیل علیه خاک قطر موجی از محکومیت‌های گسترده منطقه‌ای و جهانی را به همراه داشت. ناظران تأکید کردند که این حمله نه تنها امنیت یک کشور عربی را هدف قرار داده، بلکه چالشی برای ثبات کل منطقه و نقض آشکار قوانین بین‌المللی است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه