سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

زاخارووا «ماهیت نازی» کی‌یف را عامل اصلی بحران اوکراین دانست

سخنگوی وزارت خارجه روسیه، در حاشیه دهمین دوره مجمع اقتصادی شرق در ولادی‌وستوک گفت که غرب تمایلی یا توانایی پرداختن به ریشه‌های بحران اوکراین ندارد، اما ناگزیر به این کار خواهد شد. او «ماهیت نازی مقامات کی‌یف» را علت اصلی درگیری‌ها دانست.

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه
به گزارش خبرگزاری موج

،  ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه ، در حاشیه دهمین دوره مجمع اقتصادی شرق در شهر ولادی‌وستوک، با انتقاد از مواضع غرب در قبال جنگ اوکراین اظهار داشت: «اظهارات مکرر در مورد ترکیب‌های مختلف نشست رهبران درباره اوکراین نشان می‌دهد که کشورهای غربی تمایلی به کار بر روی ریشه‌های بحران ندارند و صرفاً می‌کوشند افکار عمومی را منحرف کنند.»

او با تاکید بر لزوم چاره‌جویی بنیادین گفت: «غرب یا آماده نیست، یا نمی‌خواهد، یا قادر به آغاز مقابله با ریشه‌های این بحران، درگیری و تراژدی نیست. اما این کار اجتناب‌ناپذیر است و آنها مجبور به انجام آن خواهند بود.»

زاخارووا در توضیح ریشه‌های بحران اوکراین تصریح کرد که «ماهیت نازی مقامات کی‌یف» و بی‌توجهی آنها به منافع مردمی که شهروند خود می‌دانند، عامل اصلی تداوم بحران است.

این مقام روسی خاطرنشان کرد: «می‌دانم که غرب نمی‌خواهد به این موضوع بپردازد زیرا این اقدام برخلاف سیاست‌هایی است که در سال‌های گذشته دنبال کرده، اما برای دستیابی به ثبات و پایان درگیری‌ها ضروری است.»

دهمین دوره مجمع اقتصادی شرق از ۳ تا ۶ سپتامبر با حضور مقامات و فعالان اقتصادی در ولادی‌وستوک روسیه برگزار می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه