سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

ترامپ:

شیکاگو پایتخت قتل جهان است

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در اظهاراتی تند شیکاگو را «خطرناک‌ترین شهر جهان» نامید و وعده داد با اعزام نیروهای فدرال، به سرعت جرم و جنایت را در این شهر کاهش دهد. او مدعی شد شیکاگو به‌زودی دوباره امن خواهد شد.

دونالد ترامپ
به گزارش خبرگزاری موج

، دونالد ترامپ ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز سه‌شنبه در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» اعلام کرد که قصد دارد با رویکردی مشابه آنچه در واشنگتن دی‌سی انجام داده، مشکل جرم و جنایت در شیکاگو را به سرعت و به‌طور چشمگیر حل کند.

ترامپ با اشاره به تازه‌ترین آمار خشونت مسلحانه در سومین شهر بزرگ آمریکا گفت: «حدود ۵۴ نفر در تعطیلات آخر هفته هدف گلوله قرار گرفتند که هشت نفر جان باختند و این آمار دو هفته پیش نیز مشابه بود.»

او ادامه داد: «شیکاگو پایتخت قتل جهان است!»

رئیس‌جمهور آمریکا جی.بی پریتزکر، فرماندار دموکرات ایلینوی را فردی «به شدت نیازمند کمک» توصیف کرد که هنوز از شرایط بحرانی آگاه نیست.

وی بارها تهدید کرده است هزاران نیروی فدرال را به شهرهای تحت کنترل دموکرات‌ها همچون شیکاگو و بالتیمور اعزام خواهد کرد؛ مکان‌هایی که به باور او «مناطق جرم‌خیز پر از مهاجران غیرقانونی» هستند.

پریتزکر در واکنش، ترامپ را به برنامه‌ریزی برای «تهاجم» با اعزام این نیروها متهم کرده است. در ماه‌های گذشته نیز هزاران سرباز گارد ملی و تفنگدار دریایی به لس‌آنجلس اعزام شدند تا در سرکوب اعتراضات علیه سیاست‌های مهاجرتی ترامپ مشارکت کنند.

ترامپ همچنین در مردادماه دستور استقرار گارد ملی در واشنگتن را صادر کرد و مدعی شد که این اقدام امنیت پایتخت را بهبود داده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه