English

کمیته خانواده‌های اسرا:

۸۰ درصد اسرائیلی‌ها توافق می‌خواهند

کمیته خانواده‌های اسرای صهیونیست در غزه اعلام کرد جنبش حماس آماده دستیابی به توافق مبادله اسرا است، اما نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با کارشکنی مانع اجرای آن می‌شود. این خانواده‌ها از دونالد ترامپ خواستند برای پایان جنگ و بازگشت اسرای اسرائیلی اقدام کند.

۸۰ درصد اسرائیلی‌ها توافق می‌خواهند
به گزارش خبرگزاری موج

، کمیته امور خانواده‌های اسرای صهیونیست در غزه روز سه‌شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که جنبش حماس آمادگی خود را برای رسیدن به توافق مبادله اسرا ابراز کرده، اما دولت بنیامین نتانیاهو مانع تحقق این توافق می‌شود.

این بیانیه با انتقاد از عملکرد کابینه رژیم اشغالگر تأکید می‌کند: استیو ویتکاف، فرستاده ایالات متحده، بیش از ران درمر وزیر امور راهبردی اسرائیل به موضوع اسرا اهمیت می‌دهد. خانواده‌های اسرا همچنین از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، خواسته‌اند با اعمال فشار لازم، راه را برای بازگشت گروگان‌ها و پایان جنگ هموار کند.

کمیته مذکور با اشاره به نظرسنجی‌ها اعلام کرد که ۸۰ درصد اسرائیلی‌ها طرفدار دستیابی به توافق هستند. روز یکشنبه نیز این کمیته تأکید کرده بود حماس با پذیرش شروط تعیین‌شده توسط ویتکاف، به دنبال توافق است، اما نتانیاهو از ورود به مذاکرات خودداری می‌کند.

خانواده‌های اسرا، معترضان و مخالفان نتانیاهو با برگزاری تظاهرات و بستن جاده‌ها اعتراض خود را به سیاست‌های دولت اعلام کرده‌اند. مخالفان سیاسی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، او را خطری برای موجودیت این رژیم دانسته و خواستار کناره‌گیری کابینه‌اش هستند. این سیاستمداران تأکید دارند که نتانیاهو بقای خود در قدرت را بر منافع عمومی ترجیح می‌دهد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه