English

دبیرکل سازمان ملل:

از حمله ارتش اشغالگر به رام‌الله و تشدید تجاوزات در غزه نگرانم

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل ضمن ابراز نگرانی از ادامه عملیات ارتش اسرائیل در کرانه باختری، خواستار پایبندی به قوانین بین‌المللی و جلوگیری از تشدید تنش‌ها شد.

از حمله ارتش اشغالگر به رام‌الله و تشدید تجاوزات در غزه نگرانم
به گزارش خبرگزاری موج

، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد از طریق سخنگوی خود استفان دوجاریک نگرانی عمیق خود را نسبت به ادامه عملیات ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه A کرانه باختری اشغالی اعلام کرد. وی تأکید کرد که تمام اقدامات امنیتی باید مطابق با قوانین بین‌المللی انجام شود تا از تشدید بحران جلوگیری گردد.

دوجاریک در پاسخ به پرسش روزنامه القدس العربی درباره حمله نظامیان اسرائیلی به رام‌الله که منجر به زخمی شدن ده‌ها فلسطینی شد، گفت این گزارش‌ها با دقت دنبال می‌شود و سازمان ملل نسبت به نحوه اجرای چنین عملیات‌هایی ابراز نگرانی می‌کند. او در ارتباط با تأخیر اسرائیل در پاسخ به پیشنهاد آتش‌بس قطر، گفت دستیابی به توافق نیازمند شجاعت سیاسی رهبران اسرائیل و حماس است.

سخنگوی دبیرکل به نقل از دفتر هماهنگی امور بشردوستانه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته سه فلسطینی، از جمله کودکان، بر اثر گرسنگی و سوء تغذیه جان باخته‌اند و مجموع شهدای ناشی از این بحران به ۳۰۳ نفر رسیده است. ارتش اسرائیل دستور تخلیه جدیدی برای محله‌های الدرج و شیخ رضوان غزه صادر کرده که نزدیک به یک کیلومتر مربع را شامل می‌شود و موج تازه‌ای از آوارگی بیش از ۳۶ هزار نفر را رقم زده است.

دوجاریک همچنین با هشدار درباره کمبود روزانه بیش از ۳۵۰ واحد خون در بیمارستان‌های غزه گفت که کمک‌های مالی داخلی نیز به دلیل قحطی کاهش یافته و وزارت بهداشت ناچار به صدور درخواست فوری شده است. وی افزود که اسرائیل همچنان مانع ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه می‌شود و این وضعیت پیامدهای انسانی خطرناکی به دنبال دارد.

او در پایان خواستار آتش‌بس فوری، دسترسی بدون مانع به کمک‌های بشردوستانه در سراسر نوار غزه و آزادی فوری تمام زندانیان شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه