سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

مدیرعامل تلگرام:

بازداشتم ضربه‌ای به تصویر فرانسه وارد کرد

پاول دوروف، مدیرعامل تلگرام، بازداشت سال گذشته‌اش در فرانسه را نتیجه «اشتباه پلیس» خواند و گفت این اقدام به اعتبار فرانسه به‌عنوان کشوری آزاد آسیب زده است.

پاول دوروف مدیرعامل تلگرام
به گزارش خبرگزاری موج

، « پاول دوروف »، مدیرعامل پلتفرم پیام‌رسان تلگرام، در پیامی اعلام کرد که بازداشت او توسط پلیس فرانسه در سال گذشته صرفاً نتیجه یک «اشتباه» بوده و جز مخدوش کردن وجهه این کشور، پیامدی نداشته است.

به گزارش راشاتودی، دوروف یادآور شد: «یک سال پیش، پلیس فرانسه مرا به‌مدت چهار روز بازداشت کرد چون برخی افرادی که هرگز نمی‌شناختم از تلگرام برای هماهنگی جرایم استفاده کرده بودند. بازداشت مدیر یک پلتفرم بزرگ به خاطر اقدامات کاربران نه‌تنها بی‌سابقه بود، بلکه از نظر حقوقی و منطقی نیز مضحک است.»

او افزود: «یک سال پس از این بازداشت عجیب، هنوز مجبورم هر ۱۴ روز به فرانسه بازگردم و هیچ تاریخی برای تجدیدنظر مشخص نشده است. تنها نتیجه این بازداشت، آسیب جدی به تصویر فرانسه به‌عنوان یک کشور آزاد بوده است.»

مدیرعامل تلگرام تصریح کرد که این پلتفرم همواره مطابق قوانین عمل کرده و به درخواست‌های الزام‌آور قانونی فرانسه پاسخ داده است. به‌گفته او، سیاست‌های نظارت تلگرام با استانداردهای جهانی مطابقت دارد.

دوروف همچنین بازداشتش را ناشی از خطای مقامات دانست: «پیش از اوت ۲۰۲۴، مقامات فرانسوی درخواست‌های خود را بدون طی روند حقوقی به تلگرام ارسال می‌کردند و این برخلاف قوانین فرانسه و اتحادیه اروپا بود.»

او در پایان تأکید کرد: «ما به مبارزه ادامه می‌دهیم و پیروز خواهیم شد.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه