English

اعتراضات خانواده‌های اسرای صهیونیست علیه کابینه نتانیاهو تشدید شد

خانواده‌های اسرای اسرائیلی نزد حماس در غزه امروز (یکشنبه) از آغاز هفته‌ای همراه با تشدید اعتراضات در راستای آمادگی برای سه‌شنبه، روز همبستگی خبر دادند.

اعتراضات خانواده‌های اسرای صهیونیست علیه کابینه نتانیاهو تشدید شد
به گزارش خبرگزاری موج

، خانواده‌های اسرای اسرائیلی از کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی پاسخگویی به خواسته‌های آنها جهت پایان دادن به جنگ و بازگرداندن اسرا را خواستار شدند.

آنها اعلام کردند از بیم کارشکنی سیستماتیک در معامله تبادل اسرا که بر روی میز نتانیاهو قرار دارد، در مقابل منازل وزرا تظاهرات می‌کنند.

به نوشته المیادین، آنها افزودند: تلاش‌ها برای فدا کردن فرزندان ما در قربانگاه جنگ ابدی به معنای گم کردن مسیر تا ابد است.

خانواده های اسرا همچنین خواستار تغییر ترکیب کابینه کوچک امنیتی در بحبوحه تلاش‌ها برای اشغال شهر غزه و تشدید درگیری شدند و تاکید کردند که کارشکنی مستمر در معامله‌های تبادل اسرا را نخواهند بخشید. آنها همچنین خواستار توقف جنگ و بازگرداندن هرچه سریع‌تر اسرا شدند.

رسانه های عبری هم گزارش کردند معترضان مسیر شماره ۱ منتهی به تل‌آویو را مسدود کردند.

تل آویو روز گذشته نیز صحنه تظاهرات گسترده شهرک نشینان علیه جنگ مستمر و علیه ارتش اسرائیل بود. معترضان «ایتامار بن‌گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم اشغالگر را تروریست و قاتل اسرای اسرائیلی توصیف کردند.

 هیات خانواده‌های اسرای اسرائیلی اعلام کرد که روزهای یکشنبه و سه‌شنبه، اعتراضات خود را تشدید خواهد کرد و از مردم خواست در سراسر اراضی اشغالی برای توقف جنگ و بازگرداندن اسرا تظاهرات کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه