English

دیدار بین نتانیاهو و الشرع در حاشیه نشست‌های سازمان ملل رخ خواهد داد؟

دولت آمریکا در تلاش است تا دیداری بین «احمد الشرع»، رئیس موقت سوریه و «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سپتامبر آینده در نیویورک، با حضور رئیس جمهور «دونالد ترامپ» ترتیب دهد.

دیدار بین نتانیاهو و الشرع در حاشیه نشست‌های سازمان ملل رخ خواهد داد؟
به گزارش خبرگزاری موج

، همچنین گزارش‌ها حاکی از آن است که در این زمینه، سوریه اخیراً نماینده‌ای را در سازمان ملل منصوب کرده است و این نشان می‌دهد که این دیدار ممکن است در حاشیه مجمع عمومی سالانه سازمان ملل در ماه آینده برگزار شود.

منابع ارشد سوری عصر پنجشنبه به ایندیپندنت عربی گفتند که سوریه و اسرائیل در ۲۵ سپتامبر یک توافقنامه امنیتی با میانجیگری ایالات متحده امضا خواهند کرد.

این منابع همچنین اعلام کردند که انتظار می‌رود احمد الشرع روز قبل در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی کند.

این منابع همچنین اعلام کردند که اسرائیل و سوریه به این زودی‌ها توافقنامه جامع صلح امضا نخواهند کرد، بلکه در عوض به یک توافقنامه امنیتی برای کاهش تنش‌ها بین دو کشور رضایت خواهند داد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه