English

نتانیاهو آزادی همزمان ۵۰ اسیر را شرط آتش‌بس غزه دانست

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر با طرح پیشنهادی آتش‌بس در غزه مخالفت کرد و آزادی همزمان تمام ۵۰ اسیر اسرائیلی باقی‌مانده را شرط پایان جنگ دانست.

نتانیاهو آزادی همزمان ۵۰ اسیر را شرط آتش‌بس غزه دانست
به گزارش خبرگزاری موج

، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه با رد طرح پیشنهادی مصر و قطر برای برقراری آتش‌بس در نوار غزه، اعلام کرد که تل‌آویو تنها در صورت آزادی همزمان تمامی ۵۰ اسیر اسرائیلی با توقف جنگ موافقت خواهد کرد.

یک مقام ارشد دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی به رسانه‌های عبری گفت: «سیاست اسرائیل ثابت و غیرقابل تغییر است و آزادی همه اسرا باید مطابق اصول تعیین‌شده از سوی کابینه و به صورت یک‌جا انجام شود».

به نوشته سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل، دفتر نتانیاهو تأکید کرده است که تا تحقق این شرط، آتش‌بس در دستور کار نخواهد بود. بر اساس اعلام این دفتر، ۵۰ اسیر در بند حماس هستند که طبق تصمیم کابینه باید به طور همزمان آزاد شوند.

این موضع‌گیری در حالی است که جنبش حماس روز گذشته موافقت خود را با پیشنهاد میانجی‌گران قطری و مصری اعلام کرده و دو کشور مصر و قطر نیز منتظر پاسخ رسمی تل‌آویو به این طرح هستند. با این حال، نتانیاهو در مذاکرات پیشین نیز در آستانه توافق آتش‌بس و تبادل اسرا از روند مذاکرات خارج شده بود؛ اقدامی که به گفته تحلیلگران، با هدف حفظ موقعیت سیاسی او در صحنه داخلی انجام شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه