English

برلین:

اقدامات چین اصول همزیستی جهانی را تهدید می‌کند

یوهان وادفول وزیر خارجه آلمان، چین را به رفتار تهاجمی در تنگه تایوان متهم و بر ضرورت تقویت قوانین الزام‌آور بین‌المللی تأکید کرد.

اقدامات چین اصول همزیستی جهانی را تهدید می‌کند
به گزارش خبرگزاری موج

   به نقل از رویترز، یوهان وادفول وزیر خارجه آلمان ‌روز یکشنبه پیش از عزیمت به ژاپن ، از آنچه «رفتار تهاجمی» چین در تنگه تایوان خواند، انتقاد کرد و گفت اروپا باید با قوانین الزام‌آور بین‌المللی به این مسأله ورود کند.

وادفول در جمع خبرنگاران همچنین از همراهی توکیو با اروپایی‌ها در موضوع اوکراین قدردانی و بر اهمیت اقتصادی چین و ژاپن تأکید کرد.

وزارت خارجه آلمان در بیانیه‌ای به نقل از او افزود: «رفتار تهاجمی پکن در تنگه تایوان و دریاهای شرق و جنوب چین بر اروپا نیز تأثیر می‌گذارد؛ اصول بنیادین همزیستی جهانی در معرض خطر است.»

وادفول تأکید کرد که آلمان و متحدانش با تعهد به نظم بین‌المللی مستند به قوانین الزام‌آور، در برابر این روند خواهند ایستاد.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که در سال‌های اخیر برلین در چندین مورد معاملات اقتصادی با چین را به بهانه «امنیت ملی» لغو کرده و تنش‌های دیپلماتیک دو کشور بالا گرفته است. از جمله، لغو فروش توربین گازی توسط یکی از شعبه‌های فولکس‌واگن در تیرماه، و جلوگیری از فروش کارخانه نیمه‌رسانا در نوامبر ۲۰۲۲.

همچنین ۱۸ تیرماه امسال، پس از ادعای هدف قرار گرفتن یک هواپیمای شناسایی آلمان توسط ارتش چین با لیزر، اتحادیه اروپا سفیر چین را احضار کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه