سرخط خبرها
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز
  • ۶ راهبرد ملی کاهش مصرف آب کشاورزی کلید خورد
  • ساماندهی صنف بنکداران شهر تهران در میدان مرکزی میوه و تره‌بار
  • بوکس بعد از ۸۵ سال با حمایت دنیا مالی صاحب خانه می‌شود
  • مرزبانی کشور: امنیت پایدار در همه مرزهای اربعین برقرار است
  • ثبت ۵۸ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا در کشور
  • ۹۹ ضربه شلاق، محکومیت چهره سینما ایران
  • رشد ۱۰۸ هزار واحدی بورس
  • ورود وزیر ورزش به معرفی گل‌گهر به‌عنوان نماینده آسیایی ایران
  • خرابکاری تروریست ها در مسیر ترانزیتی زاهدان ـ خاش
  • فروش خودروی آریا آغاز شد
  • اژه‌ای: مردم از دستگاه قضا رسیدگی دقیق، سریع و عادلانه می‌خواهند
  • ۶۳ درصد مخازن سدهای کشور پُر است
  • پرداخت ۱۷ همت دیگر به گندم‌کاران/ مجموع مطالبات پرداخت‌شده به ۱۱۰.۱ همت رسید
  • واریز ۳۳ همت سود به حساب ۱۲ میلیون سهام‌دار در ۴ ماه نخست امسال
  • پرسپولیس، قهرمان آفریقا را شکست داد
  • پزشکیان: ثبت جهانی الموت، به‌رسمیت‌شناختن بخشی از تاریخ متنوع و مشترک ایران است

روزنامه نروژی:

ترامپ از وزیر دارایی نروژ جایزه نوبل خواست

یک روزنامه اقتصادی نروژی فاش کرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، چند هفته پیش با وزیر دارایی نروژ تماس گرفته و ضمن گفتگو درباره تعرفه‌های تجاری، موضوع نامزدی و دریافت جایزه صلح نوبل را نیز مطرح کرده است.

ترامپ و جایزه صلح نوبل
به گزارش خبرگزاری موج

، یک روزنامه اقتصادی نروژ ی گزارش داد که دونالد ترامپ ، رئیس‌جمهور آمریکا، چند هفته پیش به بهانه گفت‌وگو درباره تعرفه‌های تجاری با وزیر دارایی نروژ تماس گرفته و خواستار دریافت جایزه صلح نوبل شده است.

 به نقل از رویترز، چندین کشور از جمله کامبوج و رژیم صهیونیستی، همزمان با ادامه جنایات این رژیم علیه مردم فلسطین در نوار غزه، ترامپ را به دلیل «میانجیگری در برقراری صلح یا آتش‌بس» نامزد این جایزه کرده‌اند. ترامپ نیز خود را شایسته جایزه‌ای می‌داند که در گذشته نصیب چهار رئیس‌جمهور آمریکا شده است.

روزنامه «داگنز نارینگسلیو» نروژ، به نقل از منابع ناشناس نوشت که وزیر دارایی این کشور، «ینس استولتنبرگ»، در حال قدم زدن در یکی از خیابان‌های اسلو بود که تماس غیرمنتظره ترامپ را دریافت کرد. در این تماس، علاوه بر بحث درباره تعرفه‌های تجاری، موضوع جایزه نوبل صلح نیز مطرح شد.

این روزنامه افزود که این نخستین بار نیست که ترامپ در گفت‌وگو با استولتنبرگ، که پیش‌تر دبیرکل ناتو بوده است، درباره جایزه صلح نوبل صحبت کرده است. وزیر دارایی نروژ در پاسخ به سوال خبرنگار این روزنامه درباره پافشاری ترامپ بر این موضوع، گفت: «بیش از این وارد جزئیات این گفت‌وگو نمی‌شوم.» او همچنین فاش کرد که این تماس پیش از گفت‌وگوی ترامپ با «یوناس استوره» نخست‌وزیر نروژ انجام شده است.

تا لحظه انتشار این گزارش، کاخ سفید، وزارت دارایی نروژ و کمیته نوبل در نروژ واکنشی به این افشاگری نشان نداده‌اند.

برندگان جوایز نوبل توسط کمیته‌ای انتخاب می‌شوند که پنج عضو آن طبق وصیت آلفرد نوبل، صنعتگر سوئدی قرن نوزدهم، از سوی پارلمان نروژ منصوب می‌شوند. این کمیته هر سال صلاحیت صدها نامزد را بررسی کرده و نام برنده نهایی را در ماه اکتبر اعلام می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه