English

وزیر خارجه فلسطین:

جامعه جهانی برای توقف نسل‌کشی غزه اقدام کند

وزیر امور خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین با هشدار نسبت به «نسل‌کشی سازمان‌یافته اسرائیل در غزه»، از جامعه جهانی و شورای امنیت خواست مسئولیت خود را بپذیرند و برای پایان دادن به این فاجعه انسانی اقدام فوری انجام دهند.

جامعه جهانی برای توقف نسل‌کشی غزه اقدام کند
به گزارش خبرگزاری موج

،  «وارسن آقابکیان شاهین»، وزیر امور خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین ، در گفت‌وگویی تصریح کرد که آنچه طی ۲۲ ماه گذشته در نوار غزه جریان دارد، نسل‌کشی آشکار و بخشی از سیاست توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی است که با هدف اشغال کامل سرزمین فلسطین دنبال می‌شود.

وی از شورای امنیت سازمان ملل خواست در نشست آتی خود، با پایبندی به قوانین بین‌الملل، وضعیت بحرانی غزه را بررسی و برای توقف حملات و آوارگی اجباری یک میلیون فلسطینی وارد عمل شود.

او با اشاره به تصویب طرح کابینه امنیتی اسرائیل برای تصرف شهر غزه، این اقدام را قدمی دیگر در مسیر نابودی کامل موجودیت فلسطین دانست. آقابکیان شاهین همچنین تاکید کرد که هر راه‌حل سیاسی، حتی از سوی دونالد ترامپ، تنها در صورتی نتیجه‌بخش خواهد بود که حقوق ملت فلسطین رعایت و کشور مستقل فلسطین تشکیل شود.

وزیر خارجه فلسطین اظهارات بنیامین نتانیاهو درباره ایجاد «دولت غیرنظامی مسالمت‌آمیز» در غزه را رد کرده و تاکید کرد تعیین حاکمیت غزه تنها بر عهده مردم فلسطین و در چارچوب سازمان آزادی‌بخش فلسطین خواهد بود.

وی در پایان، جامعه جهانی را به دلیل بی‌عملی در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و غزه مورد انتقاد قرار داد و گفت این سکوت، جسارت اسرائیل و شهرک‌نشینان را برای ادامه اشغالگری و خشونت طی شش دهه گذشته افزایش داده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه