English

فرماندهان سرویس‌های امنیتی رژیم صهیونیستی با طرح اشغال غزه مخالف هستند

با وجود اصرار نتانیاهو بر اجرای طرح اشغال کامل نوار غزه، یک روزنامه صهیونیستی نوشت فرماندهان سرویس‌های امنیتی این رژیم با این طرح مخالفت کردند.

فرماندهان سرویس‌های امنیتی رژیم صهیونیستی با طرح اشغال غزه مخالف هستند
به گزارش خبرگزاری موج

، روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت نوشت تمامی فرماندهان سرویس‌های امنیتی رژیم صهیونیستی در جلسه کابینه طرح اشغال غزه را رد کردند.

در همین زمینه، مقامات در وزارت جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کردند اعمال فشار ممکن است جنبش حماس را به میز مذاکرات بازگرداند و اشغال غزه زندانیان صهیونیستی سربازان آن را به خطر می‌اندازد.

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش کرد مسئولان در وزارت جنگ، «گدعون ساعر» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و «آویخای ادرعی» سخنگوی ارتش این رژیم معتقدند فرصت سیاسی هنوز تمام نشده و دستیابی به یک توافق جزئی امکان‌پذیر است.

از سوی دیگر، خانواده‌های زندانیان صهیونیستی دربند غزه خواستار برگزاری تظاهرات سراسری شدند.

هیئت خانواده‌های زندانیان صهیونیستی در غزه از همه صهیونیست‌ها خواستند به خیابان‌ها بیایند و گفتند «آزادی زندانیان به همه ما ربوط می‌شود و ما آنها را باز خواهیم گرداند».

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه