English

پوتین و ترامپ هفته آینده دیدار می‌کنند

دستیار رئیس‌جمهوری روسیه در امور سیاست خارجی اعلام کرد: روسیه و ایالات متحده در مورد دیداری بین ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ روسای جمهور دو کشور در هفته آینده توافق کرده‌اند.

 پوتین و ترامپ هفته آینده دیدار می‌کنند
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل  از خبرگزاری تاس، یوری اوشاکوف پنجشنبه در پاسخ به خبرنگاران افزود: به پیشنهاد طرف آمریکایی، توافق اصولی برای برگزاری یک دیدار دوجانبه در بالاترین سطح در روزهای آینده به دست‌ آمد.

وی اظهار داشت: هفته آینده به عنوان محدوده زمانی برای دیدار رهبران روسیه و آمریکا تعیین شد اما طرفین مستقیماً در حال آماده‌سازی برای این دیدار مهم هستند و دشوار است که بگوییم مقدمات، چند روز طول خواهد کشید.

دستیار پوتین گفت: گزینه برگزاری دیدار در هفته آینده بررسی شد و ما نسبت به این گزینه کاملاً خوش‌بین هستیم.

وی اظهار داشت: در حال حاضر، این اجلاس در حال برنامه‌ریزی است و ما اکنون، به همراه همکاران آمریکایی‌مان، شروع به کار بر روی مسائل خاص کرده‌ایم.

 

توافق درباره محل برگزاری دیدار پوتین و ترامپ

اوشاکوف در پاسخ به پرسش دیگری نیز گفت: محل برگزاری دیدار پوتین و ترامپ مورد توافق قرار گرفته است و کرملین اندکی بعد در مورد آن اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

 

احتمال برگزاری یک دیدار سه‌جانبه

دستیار رئیس‌جمهوری روسیه در ادامه گفت: استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس جمهور ایالات متحده، گزینه برگزاری یک دیدار سه‌جانبه بین پوتین، ترامپ و ولودیمیر زلنسکی در کرملین را مطرح کرد، اما طرف روسی این پیشنهاد را کاملاً و بدون هیچ اظهارنظری کنار گذاشت.

اوشاکوف درباره نتایج دیدار روز چهارشنبه فرستاده ویژه ترامپ با رئیس‌جمهوری روسیه نیز گفت: مسکو اطلاع‌رسانی به دوستان و شرکای خود در مورد نتایج دیدار کاری بین پوتین و ویتکاف را آغاز کرده است.

وی یادآور شد: همه می‌دانند که دیروز، بلافاصله پس از گزارش ویتکاف به ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا با تعدادی از شرکای برجسته اروپایی تماس گرفت و در مورد این موضوع با آنها صحبت کرد.

دستیار پوتین گفت: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود و در مورد همکاری‌های بیشتر برای حل بحران اوکراین بحث شد.

وی افزود: این دیدار، جنبه تجاری داشت، سازنده بود و من فکر می‌کنم هر دو طرف می‌توانند از نتایج این گفت‌وگو راضی باشند. در این دیدار، ملاحظاتی برای همکاری‌های بیشتر میان مسکو و واشنگتن در زمینه حل بحران اوکراین در نظر گرفته شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه