اصرار زلنسکی بر صلح پایدار/ روسیه باید جنگ را تمام کند
ولودیمیر زلنسکی رئیسجمهور اوکراین در تشریح گفتگوی تلفنی خود با دونالد ترامپ بر پایان جنگ و تحقق صلح پایدار تأکید کرد و گفت سران اروپایی نیز در این تبادل نظر حضور داشتند.

، ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین، امروز چهارشنبه جزئیاتی از رایزنی تلفنی خود با دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا را فاش کرد و افزود: این گفتگو پس از سفر نماینده ترامپ به مسکو برگزار شد. زلنسکی با اشاره به موضع مشترک خود و شرکای اروپایی، تصریح کرد: جنگ باید پایان یابد و راهحلی مبتنی بر صداقت باید جستجو شود. وی ضمن قدردانی از حمایت رهبران اروپایی، تأکید کرد در این گفتگو آنچه در مسکو رخ داده بود نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
رئیسجمهور اوکراین با تاکید بر دفاع قاطع زادگاهش گفت: اوکراین هرگز به استقلال خود پشت نخواهد کرد و دستیابی به یک صلح پایدار و قابل اعتماد، نقش اساسی در چشمانداز آینده این کشور دارد. زلنسکی همچنین خواستار پایان دادن روسیه به جنگ شد و از همه کشورها و رهبرانی که در مسیر حمایت از ملت اوکراین گام برداشتهاند، تقدیر کرد.
در ساعات گذشته رسانهها از برقراری تماس تلفنی مستقیم میان رؤسایجمهور آمریکا و اوکراین خبر داده بودند.
ارسال نظر