English

خانواده‌های زندانیان صهیونیست در تل‌آویو تظاهرات کردند

در حالی که تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه ادامه دارد، خانواده‌های زندانیان صهیونیست، با برگزاری تظاهراتی در تل‌آویو، خواستار پایان فوری جنگ و رسیدن به توافقی جامع برای آزادی فرزندان خود شدند.

خانواده‌های زندانیان صهیونیست در تل‌آویو تظاهرات کردند
به گزارش خبرگزاری موج

، ده‌ها نفر از خانواده‌های زندانیان صهیونیست که در جریان جنگ جاری در نوار غزه به اسارت نیروهای مقاومت درآمده‌اند، امروز با تجمع اعتراضی در مرکز تل‌آویو ، از مقامات این رژیم خواستند هرچه سریع‌تر به جنگ پایان دهند و برای بازگرداندن آنها، توافقی فراگیر و عملیاتی را دنبال کنند.

یکی از مادران زندانیان، در سخنانی خطاب به مسئول هماهنگی امور اسرا در رژیم صهیونیستی گفت: به او گفتم که پسرم فقط پوست و استخوان شده، اما در پاسخ گفت که این صرفاً تبلیغات حماس است.

 این اظهارات، عمق خشم و سرخوردگی خانواده‌ها از عملکرد مسئولان رژیم صهیونیستی را به‌روشنی نشان می‌دهد.

برخی دیگر از شرکت‌کنندگان در این تجمع نیز، ضمن انتقاد از بی‌تفاوتی مسئولان صهیونیست اظهار داشتند: در حالی که اعضای کابینه مشغول صرف غذا هستند، فرزندان ما در غزه از گرسنگی در حال جان دادن‌اند.

تظاهرکنندگان با در دست داشتن پلاکاردهایی نظیر «اسرا نجات داده شوند» و «پایان جنگ برای بازگرداندن عزیزان‌مان»، نسبت به تعلل مستمر رژیم صهیونیستی در پیگیری سرنوشت زندانیان در غزه هشدار دادند و خواهان اقدام فوری شدند.

این در حالی است که بن‌بست در مذاکرات غیرمستقیم میان رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت اسلامی حماس همچنان پابرجاست و خانواده‌های زندانیان صهیونیست با احساس فزاینده‌ای از بی‌توجهی و فراموش‌شدگی از سوی سران تل‌آویو روبه‌رو هستند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه