سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

فرانسه:

اقدامات خشونت‌آمیز شهرک‌نشینان اسرائیلی در کرانه باختری مصداق تروریسم است

وزارت خارجه فرانسه با صدور بیانیه‌ای ضمن محکومیت شدید قتل فعال فلسطینی توسط شهرک‌نشینان اسرائیلی، اعمال خشونت‌آمیز و عمدی شهرک‌نشینان در کرانه باختری را «اقدامات تروریستی» خواند.

گرسنگی فاجعه بار در غزه
به گزارش خبرگزاری موج

، وزارت امور خارجه فرانسه عصر سه‌شنبه با انتشار بیانیه‌ای قتل یک فعال ضد اشغالگری توسط یک شهرک‌نشین اسرائیلی در کرانه باختری را شدیدا محکوم کرد.

طبق گزارش نشریه فرانسوی «لوموند»، وزارت خارجه فرانسه در این بیانیه تاکید کرد: «خشونت شهرک‌نشینان اسرائیلی در کرانه باختری یک اقدام تروریستی است.»

بر اساس گزارش‌های منتشرشده ۲ فلسطینی به نام‌های «عوده محمد الهذالین» و «محمد سامر الجمل» به ضرب گلوله شهرک‌نشینان و نیروهای رژیم صهیونیستی در استان‌های الخلیل و رام‌الله به شهادت رسیدند.

شهید عوده الهذالین در جریان مقابله با عملیات تخریب زمین‌های کشاورزی در منطقه خربة أم الخیر در مسافر یطا در جنوب الخلیل هدف گلوله شهرک نشینان قرار گرفت. وی از فعالان شناخته‌شده فلسطینی بود که در مستند «هیچ سرزمین دیگری نیست» مشارکت داشت؛ فیلمی که مشکلات تهدید به اخراج اجباری اهالی مسافر یطا را به تصویر کشیده است.

وزارت امور خارجه فرانسه همچنین اعلام کرد: «فرانسه این قتل و همچنین تمام اقدامات خشونت‌آمیز عمدی انجام شده توسط شهرک‌نشینان افراطی علیه جمعیت فلسطینی که در سراسر کرانه باختری رو به افزایش است را با شدیدترین لحن ممکن محکوم می‌کند. این اقدامات خشونت‌آمیز، اقدامات تروریستی هستند.»

آمار شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی در کرانه باختری از ابتدای سال ۲۰۲۵ به ۱۹۰ شهید و بیش از ۱۵۰۰ زخمی افزایش یافته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه