سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

نماینده روسیه در وین:

آمریکایی ها حرف‌های بیهوده درباره غنی‌سازی صفر ایران را کنار بگذارد

اولیانوف، نماینده روسیه در وین ضمن انتقاد از کارشکنی اروپا در مسیر احیای برجام، گفت که موضوع اورانیوم مازاد ایران با گفت‌وگو و کنار گذاشتن موضع «غنی‌سازی صفر» آمریکا قابل‌ حل است.

اولیانوف
به گزارش خبرگزاری موج

​، « میخائیل اولیانوف » نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین روز دوشنبه گفت که خارج کردن اورانیوم غنی شده مازاد از ایران از طریق مذاکرات قابل حل‌وفصل است و لازمه آن فقط این است که آمریکا از سیاسی کردن آن دست بکشد.

پیشتر، وزیر امور خارجه روسیه برای خارج کردن اورانیوم غنی‌شده با خلوص بالا و مازاد ایران در صورت هرگونه توافق هسته‌ای میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرده بود.

مسکو همچنین برای میانجیگری این گفت‌وگوها در صورت موافقت دو طرف اعلام آمادگی کرد.

گفت‌وگوهای غیرمستقیم تهران-واشنگتن درباره حل‌وفصل مسئله هسته‌ای ایران با حمایت آمریکا از تجاوزگری رژیم صهیونیستی به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران در سحرگاه ۲۳ خرداد و در آستانه آغاز دور ششم این مذاکرات و اذعان به اطلاع از این حمله و تسهیل‌گری آن متوقف شد. آمریکا همچنین ۲ تیر به طور مستقیم وارد این درگیری شد و در اقدامی متجاوزانه و غیرقانونی، تاسیسات هسته‌ای ایران در اصفهان، نطنز و فردو را با بمب‌های سنگرشکن بمباران کرد. این تاسیسات آسیب جدی دید اما افزایش سطح تشعشعات خارجی در آن گزارش نشده است.

تهران اعلام کرده هیچ گاه از مذاکره رویگردان نبوده است اما ادامه روند گفت‌وگوهای طرفین در شرایط فعلی، نیازمند ارائه تضمین‌هایی است که این حملات متجاوزانه تکرار نخواهد شد.

خبرگزاری تاس گزارش داد که اولیانوف در این باره گفت: تمامی این‌ها با مذاکره حل‌وفصل می‌شود. تنها نیاز است که آمریکا موضع ایدئولوژیکی و بیهوده خود مبنی بر غنی‌سازی صفر را کنار بگذارد.

دیپلمات روس تصریح کرد: این کاملا روشن است که ایران حق استفاده از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای از جمله غنی‌سازی را دارد

دولت آمریکا همچنان بر موضع «غنی‌سازی صفر» در ایران پافشاری می‌کند، این در حالی است که مقامات ایران با گفتن این که «غنی‌سازی در داخل ایران باید کماکان ادامه داشته باشد»، تاکید کردند: اگر قرار است ایران عضو پیمان عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای بماند، باید از حقوق و مزایای این عضویت بهره‌مند شود. نمی‌توان هم انتظار عضویت در این پیمان را داشت و هم از حقوق خود محروم شود. آینده برنامه هسته‌ای ایران و برنامه غنی‌سازی اورانیوم بسیار شفاف است.

اولیانوف همچنین در کانال تلگرامی خود نوشت: از سال ۲۰۲۲ تا همین اواخر، «تروئیکای اروپایی» مذاکرات درباره احیای برجام را مانع می‌شد اما اکنون، پس از سه سال مانع‌تراشی، تروئیکا اعلام می‌کند که «زمان در حال اتمام است» و باید تا پایان اوت توافق جدیدی حاصل شود، در غیر این صورت تهدید به اسنپ‌بک وجود دارد. این را دیپلماسی می‌گویند؟

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه