سرخط خبرها
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند

فرانسه خواهان توافقی جامع با ایران است

ژان نوئل بارو وزیر خارجه فرانسه ضمن درخواست برای گفت‌وگوی آمریکا و ایران گفت که اروپا خواهان توافقی جامع با ایران است.

وزیر خارجه فرانسه
به گزارش خبرگزاری موج

، بارو یکشنبه شب در مصاحبه‌ای با شبکه آمریکایی سی‌بی‌اس گفت: ما به صراحت بسیار اعلام کرده‌ایم که ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد و در چند ماه گذشته در هماهنگی نزدیک با مقام‌های آمریکایی با مسئولان ایرانی در ارتباط بودیم تا اعلام کنیم که انتظارات ما چیست.

وزیر خارجه فرانسه بدون اشاره به عهدشکنی و بی‌عملی اروپا در قبال تعهدات برجامی خود ادعا کرد: ما ۱۰ سال پیش با ایران به یک توافق هسته‌ای دست یافتیم که امکان عقبگرد قابل توجهی از ظرفیت هسته‌ای ایران را فراهم می‌کرد. البته اوضاع فرق کرده است. ایران از آن زمان تاکنون تعهداتی را که در زمان امضای توافق پذیرفته بود، نقض کرده است.

بارو افزود که «اکنون ما خواهان توافق جامع‌تری هستیم» که ابعاد هسته‌ای فعالیت‌های ایران و بخش بالستیک و همچنین فعالیت‌های منطقه‌ای ایران را در بر بگیرد.

وی بر لزوم رسیدن به توافقی جدید، قوی، بادوام و قابل راستی‌آزمایی» با ایران تاکید و به تلاش‌ها برای آنکه «ایران به مذاکرات با آمریکا بازگردد» اشاره کرد.

وی گفت: اگر تا پایان ماه اوت (نهم شهریور) توافق مستحکمی حاصل نشود، برای گزینه ی اسنپ‌بک آماده‌ایم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه