سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

رهبر کاتولیک های جهان خواستار پایان دادن به «بربریت جنگ» شد

پاپ لئو رهبر کاتولیک‌های جهان بعد از حمله رژیم صهیونیستی به کلیسای غزه امروز یکشنبه خواستار پایان دادن به «بربریت ناشی از جنگ» شد.

پاپ لئو چهاردهم
به گزارش خبرگزاری موج

​، رویترز نوشت: پاپ در حالی که از درد عمیق خود در مورد حمله (رژیم) اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک غزه صحبت می کرد، خواستار توقف «بربیت و وحشیگری جنگ» شد.

پاپ گفت: از جامعه بین‌المللی می‌خواهم که قوانین بشردوستانه را رعایت کند و به تعهد در قبال حفاظت از غیرنظامیان و همچنین ممنوعیت مجازات دسته جمعی، استفاده بی‌رویه از زور و جابجایی اجباری مردم احترام بگذارد.

در حمله روز پنجشنبه رژیم صهیونیستی به محوطه کلیسای خانواده مقدس در شهر غزه، سه نفر جان باختند و تعدادی از جمله کشیش محله زخمی شدند.

تصاویر این حمله نشان می دهد که سقف کلیسا در نزدیک محل نصب صلیب اصلی ضربه خورده است، نمای سنگی سوخته و پنجره‌ها را شکسته است.

واکنش اولیه پاپ به این حمله با انتقاد کاربران فضای مجازی مواجه شد.

 پیشتر پاپ لئو در واکنش به بمباران تنها کلیسای کاتولیک نوار غزه در ۲۶ تیر ضمن ابراز تأسف نسبت به پیامدهای حمله هوایی اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک غزه، بار دیگر نسبت به برقراری گفت وگو و آتش‌بس ابراز امیدواری کرده بود.

یکی از کاربران رسانه‌های اجتماعی این بیانیه را «واکنشی شرم‌آور» توصیف کرد. یکی از کاربران گفت: این یک پیام بزدلانه است. حتی عاملان این حمله را هم حذف کرده است.

تعدادی از کاربران رسانه‌های اجتماعی نیز پاپ لئو را با سلفش پاپ فرانسیس مقایسه کرده و از پاسخ پاپ جدید ابراز ناامیدی کردند.

تارنمای میدل ایست آی در گزارشی از این حمله رژیم صهیونیستی نوشت: این حمله علاوه بر آنکه منجر به جان باختن سه تن و زخمی شدن چند نفر دیگر شد، باعث خسارت شدید به کلیسای خانواده مقدس شد که غیرنظامیان آواره فلسطینی را پناه داده بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه