English

رسانه عبری:

انگیزه اصلی همکاری صهیونیست ها با ایران پول است

یک رسانه صهیونیستی نوشت پس از عملیات «طوفان الاقصی» همکاری ساکنان سرزمین‌های اشغالی با ایران افزایش داشته است.

انگیزه اصلی همکاری صهیونیست ها با ایران پول است
به گزارش خبرگزاری موج

، روزنامه عبری‌ «معاریو» در گزارشی مدعی شد که ایران پس از هفت اکتبر ۲۰۲۳ (شروع جنگ غزه) استخدام جاسوسان از میان صهیونیست‌ها را افزایش داده است.

بر اساس این گزارش، انگیزه اصلی افرادی که به همکاری با ایران متهم شده‌اند، دریافت پول بوده است.

معاریو مدعی شد که ایران از ارزهای دیجیتال و رمزارزها برای انتقال مخفیانه وجوه به افراد مرتبط با خود استفاده می‌کرده تا از شناسایی آنها جلوگیری کند. همچنین، ایران از این افراد خواسته است تا تصاویری از مراکز نظامی و استراتژیک رژیم صهیونیستی را در اختیار تهران قرار دهند.

رژیم صهیونیستی طی ماه‌های گذشته نیز چند ساکن سرزمین‌های اشغالی را به اتهام همکاری با ایران بازداشت کرده بود.

پیشتر وبگاه «واللا» به نقل از گزارش نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی ادعا کرده بود: ایران در حال جذب جاسوس در اسرائیل است و شهروندان ما حاضرند برای پول به اسرائیل خیانت کنند.

این رسانه مدعی شد که شاباک از ابتدای جنگ تاکنون با ۱۱ عملیات جاسوسی و تلاش ایران برای ترور شخصیت‌های صهیونیست مقابله کرده است.

واللا همچنین به نقل از گزارش نهادهای امنیتی آورده است: ایرانی‌ها دشمنان پیچیده‌ای هستند که سریع تسلیم نمی‌شوند و به دنبال کانال‌های جدید می‌گردند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه