رویترز:
نشست قطر میان حماس و اسرائیل بدون نتیجه پایان یافت
خبرگزاری رویترز خبر داد که نخستین دور مذاکرات آتشبس میان حماس و رژیم صهیونیستی در قطر بدون حصول توافق پایان یافت و هیأت اسرائیلی فاقد اختیارات کافی بود.

، خبرگزاری رویترز صبح امروز (دوشنبه) به نقل از دو منبع فلسطینی اعلام کرد اولین دور مذاکرات آتشبس میان حماس و رژیم صهیونیستی که یکشنبهشب به میزبانی قطر در دوحه برگزار شد، بدون دستیابی به توافق مشخص به پایان رسید.
طبق گفته منابع مطلع، دلیل اصلی شکست این نشست، نبود اختیار لازم در هیأت اسرائیلی برای اتخاذ تصمیم بود و اسرائیلیها قادر به امضای هیچ توافقی با حماس نبودند. این مذاکرات غیرمستقیم، یک روز پیش از دیدار حساس بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با دونالد ترامپ رئیسجمهور ایالات متحده در کاخ سفید انجام شد.
نتانیاهو در اظهارات پیش از پرواز به آمریکا، اعلام کرد اسرائیل با آتشبسی که به حماس اجازه ماندن در نوار غزه را بدهد، موافقت نخواهد کرد و مدعی شد دستاوردهای نظامی تلآویو ادامه خواهد یافت. وی در عینحال گفت از ترامپ به دلیل حمایتش از سیاست فشار علیه ایران، قدردانی خواهد کرد.
ساعات بعد، دونالد ترامپ طی گفتوگو با خبرنگاران ابراز امیدواری کرد که احتمال دستیابی به توافق درخصوص غزه در هفته جاری بالا باشد و گفت ممکن است مذاکرات منجر به آزادی شمار زیادی از اسرا گردد. در حالی که منابع دیپلماتیک غربی از تداوم بنبست در مذاکرات حکایت دارند، امیدواری به از سرگیری گفتگوها در روزهای آینده باقی است.
ارسال نظر