سرخط خبرها
  • دستگیری ۲۱ نفر از اراذل و اوباش مسلح در گیلان
  • پایان استقرار ۵۳ ساله زندان سلماس در محدوده شهری/ زندان جدید به بهره‌برداری رسید
  • ایزدیار در ۴۰۰ متر آزاد به سکوی سوم رسید؛ برنز شنای ناگویا
  • کشاورزان در برداشت محصولات زراعی و باغی تعجیل کنند
  • فروپاشی باند ۴ هزار میلیارد ریالی کلاهبرداری ملکی در نوار ساحلی مازندران
  • نبرد تراکتور و صنعت نفت در روز خداحافظی بیرانوند
  • پدر امیر سپهبد شهید سیدعبدالرحیم موسوی دارفانی را وداع گفت
  • صفرزاده طلایی شد؛ رکورد بازی‌های پاراآسیایی دوباره شکست
  • مهلت ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون کنکور ۱۴۰۵ اول آبان پایان می‌یابد
  • نیروی دریایی سپاه: چهار کشتی متخلف در حال انتقال محموله‌های نفتی مورد اصابت قرار گرفتند
  • بقائی خطاب به واشنگتن: بدعهدی خود را درمان کنید

ماکرون خواهان بازگشت ایران به میز مذاکره شد

رئیس‌جمهور فرانسه ادعا کرد که ایران باید به میز مذاکره بازگردد تا مسائل هسته‌ای و بالستیک مورد بررسی قرار بگیرند.

ماکرون
به گزارش خبرگزاری موج

، «امانوئل ماکرون » رئیس‌جمهور فرانسه با اشاره به تماس اخیری که با «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران گفت: «من در این تماس گفتم که ایران باید به میز مذاکره بازگردد تا مسائل هسته‌ای و بالستیک مورد بررسی قرار بگیرند و در عین حال بر احترام به آتش‌بس تاکید کردم.»

طبق گزارش تلویزیون خبری الجزیره، رئیس‌جمهور فرانسه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «ما بر لزوم از سرگیری سریع فعالیت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ایران برای تضمین شفافیت کامل تاکید می‌کنیم.»

وی افزود: «در تماس تلفنی با رئیس‌جمهور ایران، بر لزوم احترام به آتش‌بس برای برقراری صلح و بازگشت به مذاکرات تاکید کردم.»

ماکرون در ادامه پست خود در ایکس با اشاره به پیام‌هایش در گفت‌وگو با رئیس‌جمهور ایران گفت: «من حفظ چارچوب پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای و از سرگیری سریع کار آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ایران را برجسته کردم.»

رئیس‌جمهور فرانسه در پایان افزود: «من در روزهای آینده به تلاش برای دستیابی به این اهداف ادامه خواهم داد.»

رژیم صهیونیستی با مشارکت آمریکا در سحرگاه ۲۳ خرداد حملات متجاوزانه به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران را آغاز کرد و تاسیسات اتمی، مراکز نظامی، محله‌های مسکونی و مراکز درمانی را هدف قرار داد و طی این حملات شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.

ایران طی عملیات «وعده صادق ۳» با حملات موشکی به اراضی اشغالی به این تجاوزگری پاسخ داد و درگیری‌ها میان طرفین با آتش‌بس از ساعت ۷:۳۰ سوم تیرماه متوقف شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه