سرخط خبرها
  • هیلاری کلینتون: ما باعث شدیم ایران قوی شود
  • ۴۱ هزار واحد مسکونی برای تحت پوششان بهزیستی در حال ساخت است
  • ورود موج جدید بارش به کشور از روز شنبه از سمت شمال غرب
  • لبخند پسته دهان‌بست در بورس/ بازدهی ۲۷ درصدی در ۱۱ روز معاملاتی
  • پزشکیان در تماس با استاندار مازندران:مشکلات سیل‌زدگان را فوری رفع کنید
  • تولید برنج به ۲.۲ میلیون تن می رسد
  • ۸۲ سالن سینما در کشور احداث و بهره‌برداری شد
  • ۴ دیدار از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال لغو شد
  • محرومیت شدیدتری برای خداداد عزیزی باید در نظر می‌گرفتند
  • ترامپ: رأی بدهید، ۵۰۰۰ دلار بگیرید
  • رئیس قوه قضاییه:طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم
  • هشدار پلیس فتا؛ مراقب فروشگاه‌های جعلی لوازم‌التحریر باشید
  • افزایش ۴۵ درصدی تعرفه مکالمه تلفن ثابت به همراه از ۲۰ شهریور

ویتکاف و وزیر خارجه مصر درباره تحولات منطقه رایزنی کردند

وزیر خارجه مصر در گفت‌وگو با فرستاده رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه غرب آسیا، بر اهمیت توقف تشدید تنش و آتش بس میان رژیم صهیونیستی و ایران تاکید کرد.

مصر و آمریکا
به گزارش خبرگزاری موج

، «بدر عبدالعاطی» وزیر خارجه مصر روز شنبه به صورت تلفنی با «استیو ویتکاف» فرستاده رئیس جمهور آمریکا به منطقه غرب آسیا رایزنی کرد.

براساس بیانیه وزارت خارجه مصر، این تماس در چارچوب هماهنگی و رایزنی مستمر میان مصر و آمریکا درخصوص تحولات خطرناک و فوری در منطقه انجام شد.

۲ طرف «تحولات نگران کننده در منطقه را در سایه تشدید تنش نظامی بین اسرائیل و ایران و تهدید خطرناک امنیت و ثبات منطقه بررسی کردند».

وزیر خارجه مصر بر اهمیت توقف تشدید تنش و آتش بس میان رژیم صهیونیستی و ایران و ازسرگیری روند مذاکرات درخصوص برنامه هسته‌ای ایران تاکید کرد.

عبدالعاطی تاکید کرد که هیچ راه‌حل نظامی برای درگیری‌ها وجود ندارد و حل مسالمت‌آمیز و گفت‌وگوی سیاسی تنها گزینه برای تضمین پایداری ثبات و صلح در خاورمیانه است.

در این تماس، ویتکاف، وزیر خارجه مصر را در جریان رویکرد آمریکا درخصوص تحولات اوضاع و آنچه «تلاش‌ها برای فرصت دادن به روند دیپلماتیک برای مهار کردن وضعیت» خواند، قرار داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه