English

رئیس‌جمهور ازبکستان:

جامعه بین‌المللی باید وارد گفت‌وگوی سازنده با طالبان شود

رئیس‌جمهور ازبکستان تأکید کرد که جامعه بین‌المللی باید وارد گفت‌وگوی سازنده با طالبان شود و از انزوای افغانستان جلوگیری کند.

جامعه بین‌المللی باید وارد گفت‌وگوی سازنده با طالبان شود
به گزارش خبرگزاری موج

، «شوکت میرضیایف» رئیس جمهور ازبکستان طی سخنانی در مجمع سرمایه گذاری تاشکند گفت: «یکی از مسائل مطرح در دستور کار جهانی، ترویج توسعه صلح‌آمیز و پایدار در کشور همسایه افغانستان است.»

وی با اشاره به اهمیت موقعیت ژئوپلیتیک افغانستان، افزود: «امروزه بیش از هر زمان دیگری، ایجاد گفت‌وگوی سازنده با طالبان و جلوگیری از انزوای آن در عرصه بین‌المللی اهمیت دارد.»

رئیس‌جمهور ازبکستان، ثبات و توسعه اقتصادی افغانستان را عامل کلیدی برای پیشرفت بلندمدت تمام کشورهای همسایه دانست و تأکید کرد که صلح پایدار در این کشور، به نفع کل منطقه است.

اگرچه ازبکستان همانند سایر کشورها تاکنون حکومت طالبان را به رسمیت نشناخته، اما روابط دیپلماتیک و اقتصادی گسترده‌ای با کابل برقرار کرده است.

پیش‌تر نیز رئیس جمهور ازبکستان هشدار داده بود که نباید افغانستان به حاشیه رانده شود و نباید به فراموشی سپرده شود.

میرضیایف گفته بود که ما بر این باوریم که مهم است طرف افغان را به‌طور فعال در فرآیندهای اقتصادی منطقه‌ای وارد کنیم، به‌ویژه از طریق اجرای پروژه‌های سرمایه‌گذاری و زیرساختی و بازسازی بخش اجتماعی.

وی تصریح کرده بود: امیدواریم درک و حمایت برای تسهیل گفتگوی سازنده جامعه بین‌المللی با مقامات افغان به‌منظور برآوردن تعهدات جاری فراهم شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه