سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

سناتور ایالت «ورمونت» آمریکا:

«ترامپ» آمریکا را به کشوری استبدادی تبدیل کرده است

سناتور ایالت «ورمونت» آمریکا در سخنانی تصریح کرد: «ترامپ» آمریکا را به کشوری استبدادی تبدیل کرده و همه صداهای مخالف را خفه می‌کند.

برنی سندرز

به گزارش خبرگزاری موج،  برنی سندرز، سناتور ترقی خواه آمریکایی از سیاست‌های سرکوبگرانه دولت دونالد ترامپ رییس جمهور این کشور به شدت انتقاد کرد.

این سناتور آمریکایی در این خصوص اعلام کرد: ما رئیس جمهوری داریم که آمریکا را به کشوری استبدادی تبدیل می‌کند و همه صداهای مخالف را خفه می‌کند.

سناتور ایالت «ورمونت» آمریکا در اشاره به سیاست‌های سرکوبگرانه دولت آمریکا در خصوص مهاجران اضافه کرد: کالیفرنیا درخواست کمک از گارد ملی نکرد و ترامپ با دور زدن مقامات محلی، بر استقرار نیروها اصرار دارد.

شبکه تلویزیونی «ای بی سی نیوز» پیشتر با انتشار گزارشی اعلام کرد که نخستین واحدهای گارد ملی آمریکا به منظور مقابله با اعتراضات مردمی به سیاست‌های مهاجرتی دولت این کشور به لس‌آنجلس وارد شدند.

چندین خودرو متعلق به «نیروهای گارد ملی کالیفرنیا» مقابل ساختمان موسوم به Hall of Justice که در مجاورت «ساختمان شهرداری» قرار دارد، متوقف شدند.

ساعاتی پیش نیز اعلام شده بود که به دنبال تشدید ناآرامی‌ها در ایالت کالیفرنیا، کاخ سفید اعلام کرد که دونالد ترامپ، یادداشتی را امضا کرد که به موجب آن ۲ هزار تن از نیروهای گارد ریاست جمهوری برای مقابله با آنچه دولت آمریکا هرج‌ومرج در این ایالت توصیف کرده است، مستقر خواهند شد.

در همین راستا، ترامپ در اظهاراتی تهدیدآمیز ادعا کرده بود: اگر فرماندار کالیفرنیا و شهردار لس‌آنجلس نتوانند به آشوب‌ها و غارت‌ها پایان دهند، دولت فدرال وارد عمل خواهد شد.

این تصمیم در حالی اتخاذ می‌شود که اعتراضات گسترده و ناآرامی‌های خیابانی در چندین شهر کالیفرنیا ادامه دارد و مقام‌های محلی تاکنون موفق به مهار کامل آن نشده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه