سرخط خبرها
  • سخنگوی صنعت آب: ال‌نینو مشکل خشکسالی ایران را حل نمی‌کند
  • تاریخ‌سازی اسکیت سرعت ایران در جهان؛ صعود به جمع ۱۰ کشور برتر با طلای یاحقی
  • افزایش ۵۰۰ هزار تومانی کالابرگ برای ۱۰.۹ میلیون خانوار تا پایان مهر
  • تصادف رانندگی در جاده زاهدان - بم ۹ کشته برجا گذاشت
  • آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون ارشد
  • پایان تلخ پرونده آدم‌ربایی برای اخاذی ۴۰ میلیارد تومانی
  • زارع نخستین طلایی ایران در روز سوم بازی‌های پاراآسیایی ناگویا شد
  • فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی آبان ماه ۱۴۰۵
  • پزشکیان: به دنبال رفع موانع پیش‌روی صادرکنندگان هستیم/ ایستادیم و خواهیم ایستاد
  • نقض حکم دادگاه از سوی کواکبیان/ طبق قانون مدت منع فعالیت رسانه‌ای کوکبیان ۸ ماه افزایش خواهد یافت
  • حق‌شناس با طلای چهارم، پایان خوشی برای پاراتکواندو ایران رقم زد
  • جبلی: صداوسیما حلقه وصل حاکمیت و امت مبعوث است

سران پاکستان و عربستان در مکه دیدار کردند

نخست وزیر پاکستان در جریان سفر رسمی خود به عربستان طی دیدار با ولیعهد این کشور در شهر مکه مکرمه ضمن تاکید بر لزوم صلح پایدار در جنوب آسیا نسبت به وضعیت غزه ابراز نگرانی کرد و گفت: اسلام‌آباد به حمایت بی‌دریغ از حل عادلانه مساله فلسطین ادامه می‌دهد.

پاکستان+عربستان

به گزارش خبرگزاری موج،  شهباز شریف به همراه هیات بلندپایه همراه خود امروز در مکه مکرمه با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی دیدار کرد.

آنان توافق کردند که همکاری‌های استراتژیک دو کشور را مطابق با دیدگاه مشترک و آرمان‌های ملت‌های یکدیگر بیش از پیش ارتقا دهند.

سران پاکستان و عربستان همچنین بر تعهد متقابل خود برای تعمیق روابط چندجانبه تأکید کردند در این راستا شهباز شریف از محمد بن سلمان برای سفر رسمی به پاکستان دعوت کرد که ولیعهد سعودی آن را پذیرفت.

آنان همچنین گفت‌وگوهای مفصلی در مورد وضعیت وخیم انسانی در غزه انجام داده و بر ضرورت انجام تعهدات اخلاقی و قانونی جامعه بین‌المللی تأکید کردند.

شهباز شریف و بن سلمان حمایت بی‌دریغ خود را از یک راه‌حل عادلانه و پایدار برای مسئله فلسطین، مطابق قطعنامه‌های مربوطه شورای امنیت سازمان ملل تجدید کردند.

نخست وزیر پاکستان از آنچه نقش فعال ریاض در جریان تنش‌های اخیر در جنوب آسیا و تعهد راسخ آن به ترویج صلح و ثبات در منطقه و فراتر از آن خواند، قدردانی کرد.

وی بر سیاست خویشتنداری و مسئولانه پاکستان در مواجهه با تجاوز هند تأکید و افزود که صلح پایدار در جنوب آسیا تنها از طریق گفت‌وگو قابل دستیابی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه