سرخط خبرها
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند

تهران و اسلام‌آباد برای صلح منطقه‌ای همسو می‌شوند

وزیر خارجه پاکستان با اشاره به دیدگاه مشترک تهران و اسلام‌آباد برای صلح و همکاری گسترده‌تر، سفر نخست‌وزیر کشورش به ایران را موفقیت‌آمیز دانست و تأکید کرد: دو کشور برای تثبیت امنیت و توسعه همکاری‌های منطقه‌ای بیش از همیشه هم‌صدا هستند.

وزیر خارجه پاکستان
به گزارش خبرگزاری موج

، سناتور محمد اسحاق دار امروز در کنفرانس خبری در اسلام‌آباد، اهداف و نتایج سفرهای منطقه‌ای اخیر شهباز شریف نخست وزیر پاکستان از جمله بازدید رسمی وی از ایران را تشریح کرد.

وی افزود که سفر بسیار مهم و به موقعی از سوی مسئولان بلندپایه سیاسی و نظامی پاکستان به کشور همسایه ایران انجام شد و طرفین دیدگاه بسیار نزدیک و هماهنگی برای ارتقای صلح و ثبات در منطقه مبادله کردند.

وزیر خارجه پاکستان با اشاره به دیدار نخست وزیر کشورش با رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای و دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران گفت که تهران و اسلام‌آباد برای صلح و امنیت منطقه‌ای همسو هستند.

سناتور اسحاق دار افزود: ما قدردان تلاش‌های برادرانه ایران از جمله آقای دکتر عراقچی برای کمک به کاهش تنش‌ها در جنوب آسیا هستیم.

وی ادامه داد: وزیر خارجه ایران هفته‌های گذشته (۱۵ اردیبهشت) سفر دوجانبه‌ای به اسلام‌آباد داشت و مذاکرات مفصلی با دولتمردان پاکستانی انجام داد و ما مواضع خود را با دوستان ایرانی خود درمیان گذاشتیم.

وزیر خارجه پاکستان تاکید کرد: همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد برای افزایش سطح تعاملات تجاری‌، ارتباطات منطقه‌ای به ویژه زیر چتر سازمان همکاری اقتصادی (اکو) تقویت خواهد شد.

وی تاکید کرد: دیدار شهباز شریف با رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای و دکتر پزشکیان رئیس جمهور ایران بسیار سازنده و مفید بود.

وزیر امور خارجه پاکستان افزود که سیاسیون ایران و پاکستان رایزنی‌های مهمی را پیرامون جهان اسلام به ویژه مناقشات فلسطین و کشمیر انجام دادند.

وی گفت که آتش‌بس بین پاکستان و هند در مسیر درست قرار دارد با این حال پاکستان بر حقابه خود مصالحه نخواهد کرد و اسلام‌آباد هرگونه تعلیق پیمان مشترک آبی از سوی هند را خط قرمز می دانید.

محمد اسحاق دار همچنین اعلام کرد که نخست وزیر پاکستان فردا پنجشنبه برای سفر رسمی عازم عربستان سعودی می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه