English

احزاب اسرائیلی به‌دنبال انحلال پارلمان و انتخابات زودهنگام هستند

احزاب اصلی اسرائیل از طرح فوری برای انحلال کنست و برگزاری انتخابات جدید خبر دادند؛ فضای سیاسی تل‌آویو در آستانه تحولات گسترده قرار گرفته است.

احزاب اسرائیلی به‌دنبال انحلال پارلمان و انتخابات زودهنگام هستند
به گزارش خبرگزاری موج

، حزب «یش عتید» (آینده‌ای هست) به ریاست «یائیر لاپید» رئیس مخالفان کابینه رژیم صهیونیستی اعلام کرد: ما هفته آینده پیش نویس قانونی را برای انحلال کنست مطرح خواهیم کرد.

حزب «کارگر» و حزب «اسرائیل خانه ما» نیز اعلام کردند که هفته آینده پیش نویس قانونی برای انحلال کنست ارائه خواهد شد.

«آویگدور لیبرمن» رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» گفت: دولت هفت اکتبر باید برکنار شود.

همچنین کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از اعضایی در حزب «اتحاد یهودیت توراتی» گزارش داد: دیداری که مقامات این حزب با رئیس کمیته خارجه و امنیت در کنست داشت، شکست خورد و رئیس این حزب دستوری را برای ترک دولت دریافت کرده است.

همچنین معاریو به نقل از یک منبع حریدی نوشت: پیش‌بینی کنونی این است که اسرائیل به سمت انتخابات پیش می‌رود.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد: رهبران حریدی انحلال کنست را تایید می‌کنند و پیش نویس قانون آن هفته آینده ارائه خواهد شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه