English

فردی در اراضی اشغالی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد

سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) و پلیس این رژیم از بازداشت مردی ساکن قدس شرقی به اتهام جاسوسی برای ایران خبر دادند.

 فردی در اراضی اشغالی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد

به گزارش خبرگزاری موج، مردی در قدس شرقی به جاسوسی برای ایران و احراز آمادگی‌های لازم برای ارتکاب یک حمله تروریستی در عمق اراضی اشغالی فلسطین متهم شد.

بر اساس اعلام این رسانه، سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) و پلیس این رژیم اعلام کردند که این مرد را بازداشت کرده‌اند.

نهادهای امنیتی اشغالگران قدس اعلام کردند که وی به منظور جاسوسی برای ایران پول گرفته، سلاح به کرانه باختری منتقل کرده و از مادرش نیز در این مسیر استفاده کرده است.

سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی از بازداشت این مرد ساکن محله عیسویه در قدس شرقی به ظن جاسوسی برای ایران و توطئه برای حملات تروریستی در عمق اراضی اشغالی فلسطین خبر داد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه