English

سفارت آمریکا در دمشق پس از ۱۳ سال بازگشایی شد

سفارت آمریکا در دمشق که از سال ۲۰۱۲ به دلایل امنیتی فعالیت خود را متوقف کرده بود، پس از ۱۳ سال وقفه بار دیگر بازگشایی شد.

 سفارت آمریکا در دمشق پس از ۱۳ سال بازگشایی شد

 به گزارش خبرگزاری موج​، سفارت آمریکا در دمشق پس از ۱۳ سال وقفه، ظهر امروز با برگزاری مراسمی با حضور مقامات ارشد آمریکایی و دولت موقت سوریه به صورت رسمی فعالیت خود را از سر گرفت.

در مراسم بازگشایی سفارت آمریکا در دمشق علاوه بر «توماس باراک»، فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور سوریه و برخی از کارکنان وزارت امور خارجه آمریکا، «اسعد الشیبانی»، وزیر خارجه دولت موقت سوریه نیز حضور داشت.

فعالیت‌های سفارت آمریکا در سوریه ۱۳ سال قبل همزمان با آغاز بحران در این کشور و ورود تروریست‌های بین‌المللی به مناطق مختلف این کشور متوقف شده بود. واشنگتن که در زمره مهم‌ترین حامیان مخالفین نظام بشار اسد، رئیس جمهور سابق این کشور به شمار می‌رفت در سال ۲۰۱۲ به دلایل امنیتی فعالیت سفارت خود در دمشق را متوقف کرده بود.

توماس باراک، فرستاده دونالد ترامپ به دمشق امروز پیش از حضور در مراسم بازگشایی سفارت آمریکا در پایتخت سوریه، در محل قصر الشعب با «احمد الشرع»، رئیس دولت موقت سوریه نیز دیدار و گفتگو کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه