سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

رئیس جمهور آمریکا:

دو هفته به پوتین مهلت می دهم که تا جدیت خود را در مورد صلح اوکراین مشخص کند

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت که ظرف دو هفته آینده متوجه خواهد شد که آیا ولادیمیر پوتین همتای روسی‌ او «آمریکا را به چالش می‌کشد» یا خیر، و قول داد که اگر تشخیص دهد پوتین در مورد دستیابی به صلح در اوکراین جدی نیست، مسیر خود را تغییر خواهد داد.

ترامپ

به گزارش خبرگزاری موج، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در کاخ سفید، این مطلب را بیان کرد اما ز مشخص کردن اقداماتی که ممکن است برای مجازات روسیه در نظر بگیرد، خودداری کرد و در عوض اصرار داشت که لحن تند جدید او نسبت به مسکو باید گویای همه چیز باشد.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین ابراز نگرانی کرد که تحریم‌های جدید احتمالی علیه روسیه می‌تواند توافق را به خطر بیندازد. او گفت: «این اظهارات بسیار گویا هستند. ما از این وضعیت راضی نیستیم.»

ترامپ در روزهای اخیر به طور فزاینده‌ای از وضعیت جنگ که زمانی قول داده بود ظرف ۲۴ ساعت پس از تصدی مقام ریاست جمهوری به آن پایان دهد، ناامید شده است. روز چهارشنبه، او یک جدول زمانی کوتاه مدت برای تعیین نحوه ادامه کار ارائه داد.

ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا پوتین می‌خواهد به جنگ پایان دهد، گفت: «حدود دو هفته دیگر به شما اطلاع خواهم داد.» ترامپ ادامه داد: «ما خواهیم فهمید که آیا او وقت کشی می کند یا نه، و اگر وقت کشی کند، کمی متفاوت پاسخ خواهیم داد.»

زمان‌بندی دو هفته‌ای ترامپ، ویژگی مکرر ریاست جمهوری او بوده است، زمانی که از او در مورد تصمیمات در حال بررسی سوال می‌شود. او اغلب از این بازه زمانی در مورد اقداماتی که می‌تواند انجام دهد، استفاده می‌کند.

ترامپ روز چهارشنبه گفت که هنوز معتقد است که روسیه « می‌خواهد کاری انجام دهد»، اما در مورد میزان جدیت این کشور در مورد پایان دادن به جنگ، عدم اطمینان نشان داد.

او گفت: «فکر می‌کنم به دستیابی به توافق نزدیک شده‌ام، نمی‌خواهم با این اظهارات اوضاع را خراب کنم.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه