English

الحوثی به حمله هوایی امروز رژیم صهیونیستی به فرودگاه بین‌المللی صنعا واکنش نشان داد

رهبر جنبش انصارالله یمن در واکنش به حمله هوایی امروز (چهارشنبه) رژیم صهیونیستی به فرودگاه بین‌المللی صنعا،گفت: پس از توقف تجاوزات آمریکا به دلیل ناکامی در دستیابی به اهدافش، رژیم صهیونیستی در موضعی ضعیف قرار گرفته است و اکنون تقلا می کند با تکرار حملات علیه زیرساخت‌های غیرنظامی یمن، بازدارندگی از دست‌رفته خود را بازسازی کند.

الحوثی به حمله هوایی امروز رژیم صهیونیستی به فرودگاه بین‌المللی صنعا واکنش نشان داد

به گزارش خبرگزاری موج، سید عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن در سخنانی با محکومیت حمله هوایی رژیم صهیونیستی به فرودگاه صنعا، اعلام کرد: «تجاوز هوایی اخیر دشمن صهیونیستی به فرودگاه بین‌المللی صنعا در چارچوب ادامه سیاست‌های خصمانه علیه امت اسلامی و در جهت تحت فشار قرار دادن موضع ملت یمن در حمایت از مردم مظلوم فلسطین صورت می‌گیرد.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود افزود: دشمن صهیونیستی می‌خواست بدون آن‌که هیچ کشور مسلمانی واکنشی نشان دهد، تنها به ملت فلسطین حمله کند و آن‌ها را تحت فشار بگذارد.

رهبر انصارالله با اشاره به تغییر معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی خاطرنشان کرد: پس از توقف تجاوزات آمریکا (علیه یمن) به دلیل ناکامی در دستیابی به اهدافش، رژیم صهیونیستی در موضعی ضعیف قرار گرفته است و اکنون تقلا می کند با تکرار حملات علیه زیرساخت‌های غیرنظامی یمن، بازدارندگی از دست‌رفته خود را بازسازی کند.

الحوثی با محکومیت حملات رژیم صهیونیستی به تأسیسات غیرنظامی، اعلام کرد: «تجاوز دشمن صهیونیستی، صرف‌نظر از حجم و تکرار آن، هیچ تأثیری بر موضع ملت یمن در حمایت از ملت عزیز فلسطین نخواهد داشت، چرا که این موضع، برخاسته از ایمان و دین ماست.»

وی در ادامه افزود: احتمال دارد یکی از اهداف این تجاوز، ایجاد اختلال در انتقال زائران به سرزمین وحی باشد، اما به حول و قوه الهی این توطئه با شکست مواجه خواهد شد.

رهبر انصارالله ضمن اشاره به وضعیت بحرانی مردم فلسطین تصریح کرد: رنج ملت فلسطین در این مرحله، از نظر شدت محاصره، گرسنگی و حجم جنایات بی‌سابقه است. از همین رو، ما در تلاشیم موضعی قوی‌تر و روشن‌تر در حمایت از فلسطین اتخاذ کنیم.

سید عبدالملک الحوثی تأکید کرد: ادامه نسل‌کشی و جنایات دشمن صهیونیستی ما را از منظر دینی، اخلاقی و انسانی ملزم می‌کند تا عملیات‌های نظامی و فعالیت‌های نیروهای مسلح خود را علیه این رژیم متجاوز تشدید کنیم.

وی در بخش پایانی سخنان خود، با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک ذی‌الحجه به امت اسلامی و ملت یمن، از همگان خواست تا در برابر جنایات بی‌پایان رژیم صهیونیستی مسئولانه‌تر و متحدتر عمل کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه