سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

ترامپ همتای روس خود را «دیوانه» نامید

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دوشنبه همتای روس خود ولادیمیر پوتین را «دیوانه» نامید و گفت که تلاش وی برای تصاحب کامل اوکراین به «سقوط روسیه منجر خواهد شد.»

ترامپ و پوتین

به گزارش خبرگزاری موج، انتقاد ترامپ از ترامپ پس از آن بیان شد که به رغم تلاش‌های آمریکا برای برقراری آتش‌بس میان مسکو و کی‌یف و تبادل اسرا میان ۲ طرف روسیه حملات گسترده‌ای به اوکراین انجام داد که دستکم ۱۳ کشته بر جای گذاشت.

ترامپ در شبکه اجتماعی خودش موسوم به «تروث سوشال» نوشت: همیشه رابطه بسیار خوبی با ولادیمیر پوتین داشتم اما چیزی برایش پیش آمده است. او کاملا دیوانه شده است!

رئیس جمهور آمریکا افزود: همیشه گفته‌ام که او تمام اوکراین را می‌خواهد، نه فقط یک تکه از آن را و شاید صحت این حرف ثابت شود. اما اگر او این کار را بکند به سقوط روسیه منجر خواهد شد.

ترامپ همچنین از ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین نیز انتقاد کرد و گفت که وی «با شیوه‌ای که صحبت می‌کند، هیچ لطفی به کشورش نمی‌کند.»

او افزود: هر چیزی که از دهانش بیرون می‌آید مشکلاتی ایجاد می‌کند. من این را دوست ندارم و بهتر است که متوقف شود.

ترامپ ساعاتی پیش از آنکه این پیام را در تروث سوشال منتشر کند، در نیوجرسی درباره پوتین به خبرنگاران گفت: مدتهاست که او را می‌شناسم و همیشه با او کنار آمده‌ام اما او به شهرها راکت می‌فرستد و مردم را می‌کشد و من این مساله را اصلا دوست ندارم.

رئیس جمهور آمریکا ادامه داد: نمی‌دانم مشکلش چیست و برایش چه اتفاقی افتاده است. او مردم زیادی را می‌کشد. من از این بابت خوشحال نیستم.

این در حالی است که بسیاری از کشورهای اروپایی و حتی شماری از هم‌حزبی‌های ترامپ در حزب جمهوریخواه خواستار افزایش فشار بر پوتین برای موافقت با آتش‌بس با اوکراین شده‌اند.

رئیس جمهور آمریکا از تعیین ضرب‌الاجل برای موافقت روسیه با آتش‌بس خودداری کرده اما تهدید کرده است که اگر کی‌یف و مسکو با آتش‌بس موافقت نکنند از میانجیگری میان آنها کنار خواهد کشید.

ترامپ دوشنبه در پاسخ به خبرنگاران در مورد احتمال افزایش فشار بر مسکو گفت که در پی حملات اخیر روسیه به اوکراین «قطعا» موضوع افزایش تحریم‌ها علیه روس‌ها را بررسی می‌کند.

ترامپ و پوتین دوشنبه گذشته یک گفت‌وگوی تلفنی دوساعته انجام دادند. رئیس جمهور آمریکا پس از این تماس گفت که مسکو و کی‌یف «فورا مذاکراتی را در جهت آتش‌بس شروع خواهند کرد.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه