سرخط خبرها
  • تولید برنج به ۲.۲ میلیون تن می رسد
  • ۸۲ سالن سینما در کشور احداث و بهره‌برداری شد
  • ۴ دیدار از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال لغو شد
  • محرومیت شدیدتری برای خداداد عزیزی باید در نظر می‌گرفتند
  • ترامپ: رأی بدهید، ۵۰۰۰ دلار بگیرید
  • رئیس قوه قضاییه:طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم
  • هشدار پلیس فتا؛ مراقب فروشگاه‌های جعلی لوازم‌التحریر باشید
  • افزایش ۴۵ درصدی تعرفه مکالمه تلفن ثابت به همراه از ۲۰ شهریور
  • استاندار مازندران: خسارت سیل در ساری ۳.۵ همت برآورد می‌شود
  • بازآفرینی محلات آسیب‌دیده ۲۰ شهر و ۱۱ استان از جنگ تحمیلی دوم و سوم
  • خودرو‌های فرسوده از رده خارج می‌شوند

«جولانی» محرمانه به ترکیه می‌رود

«احمد الشرع»، حاکم خودخوانده فعلی سوریه در سفر محرمانه برای گفت‌وگو با رییس جمهور ترکیه به استانبول سفر کرد.

جولانی
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از الحدث، «احمد الشرع» ملقب به جولانی ، حاکم فعلی سوریه و رهبر سابق گروه تروریستی تحریر الشام در سفری غیر علنی به استانبول در ترکیه سفر کرده و قرار است گفت‌گوهایی با «رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهور ترکیه داشته باشد.

هنوز جزئیاتی از این سفر در دسترس نیست.

در آذر ماه سال گذشته بود که با حمایت برخی از کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و سقوط دولت «بشار اسد»، رئیس جمهور سابق سوریه، احمد الشرع، بر این کشور مسلط شد و در اقدامی غیرمنتظره همزمان با سفر «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به عربستان سعودی با او دیدار کرد و وعده برداشتن تحریم‌های سوریه و به رسمیت شناختن او را در مقابل خواسته‌هایی نظیر الحاق سوریه به معاهدات عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی موسوم به پیمان‌های «ابراهیم» و به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی مطرح کرد.

اتحادیه اروپا نیز چند روز پیش از لغو برخی از تحریم‌های سوریه همزمان با روی کار آمدن جولانی بر مسند قدرت در سوریه خبر داد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه