سرخط خبرها
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران
  • ‌ عراقچی: هرگونه نقض تعهدات مندرج در تفاهم متوجه آمریکا خواهد بود
  • پیشنهاد ویژه به سه ملی‌پوش در حین جام جهانی
  • سد کرج در وضعیت خوب آبی کشور بسر می برد
  • مأموران، ملی‌پوش اسپانیایی را به کمپ راه ندادند

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی:

تمام غزه باید با خاک یکسان شود!

بتسلئیل اسموتریچ وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در اظهاراتی برنامه‌های اشغالگران برای نوار غزه را افشا کرد.

غزه

به گزارش خبرگزاری موج​، اسموتریچ که شامگاه دوشنبه با رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گفتگوی می‌کرد، گفت: اسرائیل همه غزه را همانند کاری که با رفح واقع در جنوب آن انجام داد، با خاک یکسان خواهد کرد.

اسموتریچ افزود: ما رفح را با خاک یکسان کردیم و اکنون نوبت تمام غزه است که این کار را در آنجا هم انجام داده و این منطقه را با خاک یکسان کنیم ما تمام خانه‌های نوار غزه را تخریب می‌کنیم چون هر یک از آنها را یک تونل می‌دانیم.

او همچنین مدعی شد، ارتش اسرائیل عبور تمام کامیون‌های کمک‌های بشر دوستانه را تحت نظر گرفته و اگر حماس در این کار ورود کند به سوی این کامیون‌ها شلیک خواهیم کرد.

در این بین اظهارات یک پزشک اسرائیلی که خواستار قتل عام تمام ساکنان غزه شده بود هم به یک رسوایی در تل آویو تبدیل شده است.

به نوشته روزنامه یسرائیل هیوم، عاموس سابو که یک پزشک شاغل در بیمارستان مکابی است در صفحه خود در ایکس خواستار قتل عامل و نسل کشی تمام ساکنان غزه شد.

به نوشته این رسانه این پیام به یک رسوایی تبدیل و باعث شد نهادهای ذیربط وارد عمل شده و آن را از صفحه این پزشک حذف کنند.

این پزشک صهیونیست در توئیت خود که بعد از آن حذف شد، آورده است، من برای جنگیدن به نوار غزه رفته، من می‌خواهم در عملیات کشتار شرکت کنم. دیروز نیروهای گردان ما ده‌ها فلسطینی را کشتند، گرچه من یک پزشک هستم اما از آنها خواستم که مرا هم در عملیات قتل و کشتار مشارکت دهند، این اقدام به خودی خود پزشکی بازدارنده مسحوب می‌شود، اما یکی از بهیاران حرف مرا تصحیح کرد و گفت: این اقدام بخشی از بهداشت عمومی است، بعد از کمی فکر کردن متوجه شدم حق با او است، به هر شکل ما به دنبال از بین بردن تمام سوسک‌ها و حشرات چندش آور! دیگر در آنجا هستیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه