English

رژیم صهیونیستی برای تخلیه خان‌یونس هشدار داد

ارتش رژیم صهیونیستی از شروع عملیات نظامی جدیدی در مناطق شرقی استان خان‌یونس خبر داده و از ساکنان خواسته است این مناطق را تخلیه کنند. هم‌زمان حمله به یک چادر آوارگان در غرب این شهر، ۲ شهید و چند زخمی بر جای گذاشت.

رژیم صهیونیستی برای تخلیه خان‌یونس هشدار داد
به گزارش خبرگزاری موج

​، ارتش رژیم صهیونیستی روز دوشنبه با انتشار بیانیه‌ای خطاب به ساکنان مناطق خان‌یونس ، بنی‌سهیلا و عبسان، از آن‌ها خواست تا برای آغاز یک عملیات تهاجمی، این مناطق را ترک کنند.

طبق گزارش شبکه الجزیره، در این بیانیه آمده است که از این لحظه، کل استان خان‌یونس منطقه‌ای جنگی و فوق‌العاده خطرناک محسوب می‌شود.

ارتش گفته است دست به یک عملیات بی‌سابقه در خان‌یونس خواهد زد.

در همین راستا، خبرنگار الجزیره در غزه اعلام کرد که حمله هوایی ارتش رژیم به یک چادر آوارگان در غرب شهر خان‌یونس، به شهادت ۲ نفر و زخمی شدن چند نفر دیگر انجامیده است.

همچنین منابع صهیونیستی گزارش دادند که یکی از نیروهای یگان ویژه ارتش رژیم صهیونیستی در جریان درگیری‌های جاری در نوار غزه مجروح شده است.

این تحولات در حالی رخ می‌دهد که وضعیت انسانی در نوار غزه با تداوم حملات و محاصره شدید روز به روز وخیم‌تر می‌شود.

ارتش رژیم صهیونیستی شب گذشته نیز با اجرای ده‌ها حمله هوایی و اعزام نیروهای ویژه با پوشش لباس زنانه به شهر خان‌یونس در جنوب نوار غزه، تلاش نافرجامی را برای آزادی زندانیان صهیونیست انجام داد که نه‌تنها با شکست کامل مواجه شد، بلکه با تلفات انسانی گسترده در میان غیرنظامیان فلسطینی همراه بود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه