English

یمن برای راهپیمایی میلیونی حمایت از غزه بیانیه داد

هزاران یمنی با برگزاری راهپیمایی میلیونی حمایت خود را از ملت مظلوم فلسطین اعلام و تأکید کردند مایه افتخار است که موشک‌های یمن همزمان با سخنرانی ترامپ در ریاض به عمق رژیم صهیونیستی اصابت کرد.

یمن برای راهپیمایی میلیونی حمایت از غزه بیانیه داد

به گزارش خبرگزاری موج، هزاران یمنی با برگزاری راهپیمایی گسترده در میدان السبعین صنعا و سایر استان ها و شهرهای این کشور بار دیگر حمایت خود را از مردم مظلوم غزه اعلام و بر تداوم پشتیبانی از آنها تأکید کردند.

در این بیانیه پایانی این راهپیمایی که با عنوان «با غزه... برای مقابله با جنایت نسل‌کشی و گرسنگی» برگزار شد، آمده است: در سالگرد نکبت، به مردم فلسطین می‌گوییم که با مبارزه‌ خودتان در راه خدا و صبرتان، از تکرار نکبت جلوگیری خواهید کرد. ملت فلسطین با مواضع جاودانه خود، همچون مانعی در برابر دشمن صهیونیستی ایستاده و امت را از تکرار فجایعی که سایر کشورها متحمل شده‌اند، محافظت می‌کند. ما به مردم فلسطین می‌گوییم، ما با شما و در کنار شما هستیم. نکبت دیگر تکرار نخواهد شد، بلکه وعده حتمی خداوند مبنی بر نابودی رژیم ستمگر محقق خواهد شد. مفتخریم که به برادرانمان در گردان‌های قدس و همه مجاهدانی که عملیات موشکی اخیرشان علیه رژیم صهیونیستی را به ما و رهبرمان اهدا کردند، درود بفرستیم.

راهپیمایان یمنی تأکید کردند: در حالی که دشمن صهیونیستی جنایات خود را در غزه تشدید می‌کند، ترامپ متکبرانه در پایتخت‌های کشورهای حاشیه خلیج فارس گشت می‌زند و برای حمایت از این رژیم، پول عرب ها را جمع‌آوری می‌کند. برخی از عرب ها در پایتخت‌های خود دختران مسلمان را به ترامپ عرضه کردند تا با سرهای برهنه در صحنه‌ای تحقیرآمیز برای او برقصند. آنچه مایه افتخار است، موشک‌هایی است که همزمان با سخنرانی ترامپ کافر و جنایتکار به عمق رژیم صهیونیستی اصابت کرد.

این بیانیه می افزاید: ما مسئولیت دینی، انسانی، اخلاقی و برادرانه‌ای را به امت یادآوری می‌کنیم که با گذشت زمان از گردن آنها ساقط نمی شود. ما از همه امت می‌خواهیم که دست به اقدام واقعی بزنند و تمام انرژی خود را برای دفاع از برادران و مقدساتشان در فلسطین به کار گیرند. از جمله کمترین سطح مسئولیت‌پذیری که بیشترین تأثیر را دارد، تحریم اقتصادی دشمنان است که هیچ مسلمانی از آن مستثنی نیست و همچنین برگزاری تظاهرات و اعتراضات.

راهپیمایان یمنی در پایان این بیانیه خاطرنشان کردند: ما از علما و رهبران فکری می‌خواهیم که برای افزایش آگاهی در امت درباره ضرورت بازگشت صادقانه و عملی به قرآن کریم تلاش کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه